Fashion

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Bella Hadid tot Kendall Jenner. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Het was een goede week voor Bella Hadid. Een grote droom kwam uit, Bella is namelijk het nieuwe gezicht van Dior! Deze foto is tijdens de rehearsels voor de nieuwe Dior show gemaakt. Logisch dat ze er flawless uitziet! Bella draagt een fur coat met daaronder een witte blouse. De absolute eyecatcher van de look is de leren broek. Die moet je echt kunnen rocken! En wij vinden dat Bella dat doet.

Je ziet haar gezicht niet, maar misschien kun je haar wel aan haar stijl herkennen! Het is Kendall Jenner die een zwarte flaphoed voor haar gezicht houdt. Het topmodel draagt een lange witte blouse die ze voor de helft in haar zwarte pantalon heeft gestopt. Dit benadrukt haar vormen iets meer. Kendall maakt de look af met Gucci loafers en een leren tas met fluffy hangers.

We kunnen altijd op een outfitfoto van Shay Mitchell rekenen. De actrice heeft naast een passie voor acteren, ook een liefde voor fashion. En dat wil ze graag met ons delen! De brunette rockt de casual look met een simpel grijs T-shirt en witte ripped jeans. Ze heeft een blauwe blouse om haar middel geknoopt. Shay beschermt haar ogen met een pilotenzonnebril, draagt haar spullen bij zich in een Chanel chain bag en loopt op donkerblauwe espadrilles.

Lucy Hale is een dagje op stap met haar moeder en dat moet natuurlijk vastgelegd worden! De Pretty Little Liars-ster draagt een all denim outfit met een spijkerjack en een a-lijn rok. Op de redactie zijn we een beetje verliefd op haar high heels! De ronde zonnebril en de choker geven de look een retro touch.

Kylie Jenner heeft een goede maand achter de rug. Ze doet goede zaken met haar lipkit en heeft na haar break-up met Tyga weer de liefde gevonden in deze rapper. Niet alleen haar leven, maar ook haar fashion style is on point. De realityster is dol op all black outfits en daar is ook nu weer haar keuze op gevallen. Het enige beetje kleur is te vinden in haar zandkleurige heels!

Romee Strijd paradeert niet alleen over de catwalk, maar ook over de New Yorkse straten. Het topmodel ziet er altijd tiptop verzorgd uit. Romee draagt een gebreide top met daaronder een blauwe haltertop. Verder draagt ze een jeans en haar favoriete booties waar ze vaak mee wordt gespot.

Wie is volgens jou het best gekleed?

Beeld: GettyImages

Must reads 👀