News

Oh no! Dit bekende Hollywoodkoppel is uit elkaar

Het is geen goede week in Hollywood. Het Johnny Depp en Amber Heard drama blijft maar doorgaan, Geordie Shore’s Charlotte was zwanger van Gary en nu is bekend geworden dat een Hollywoodkoppel uit elkaar is. De twee waren in onze ogen hét perfecte stel. Er waren geen signalen dat het niet lekker ging, iedereen dacht dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen. Maar niets is minder waar. Deze break-up zagen we écht niet aankomen…

Taylor Swift en Calvin Harris zijn niet langer een stel. De twee hebben na vijftien maanden een punt achter hun relatie gezet. Dat hebben meerdere bronnen aan People bevestigd.

Calvin zou degene zijn die het heeft uitgemaakt. Taylor is ‘nogal van streek’, maar de exen hebben geen ruzie. “Er is geen drama. Soms werkt het gewoon niet,” zegt een insider. De dj zou het niet meer voelen tussen de twee. “De romantiek was gewoon weg,” aldus een bron. Er is nog wel contact tussen Taylor en Calvin.

View post on Instagram
 

De twee leerden elkaar in het begin van 2015 kennen door gemeenschappelijke vriendin Ellie Goulding. Taylor en Calvin werden gezien als het perfecte koppel, maar het blijkt helaas toch geen ware liefde te zijn. Gelukkig heeft Taylor een grote groep vriendinnen waar ze altijd op terug kan vallen! We zijn benieuwd wanneer we een liedje over Calvin kunnen verwachten?

Had jij gedacht dat Taylor Swift en Calvin Harris uit elkaar zouden gaan? Of zag je het net als wij ook niet aankomen?

Bron