Beauty

Dit is de beste plek om je haar te laten vlechten en föhnen

Redactie

Je kunt naar de kapper gaan om je haar te laten knippen, maar er zijn ook kappers waar je speciaal naartoe gaat om je haar te laten vlechten of föhnen. Hoe gaaf is dat? In Amsterdam zit Föhnkamer en dit is dé hotspot voor gevlochten haar of mooi geföhnd haar. Girlscene’s Danique heeft al even een bezoekje gebracht aan Föhnkamer en het resultaat is fantastisch!

Wil je mooi ingevlochten haar voor een bruiloft, een festival of gewoon voor je diploma-uitreiking? Dan ben je bij Föhnkamer ​aan het juiste adres! De meeste kapperszaken zijn gespecialiseerd in knippen, kleuren en drogen, maar Föhnkamer is hét adres voor prachtige vlechten en mooie geföhnde haren. Het concept wash, blow & go betekent dat je bij deze blow dry bar een blowout kiest uit het lookbook om vervolgens tot in de puntjes gestyled te worden. Danique probeerde het uit!

De salon bestaat uit verschillende ‘kamers’. Zo is er een kamer waar je je haar laat wassen en natuurlijk is er de belangrijkste kamer, de föhnkamer. Hier wordt je haar of super mooi geföhned, of gevlochten. In Föhnkamer maken ze alleen gebruik van de beste producten voor het haar, zoals Balmain en Moroccanoil. 


Een behandeling bij Föhnkamer is een uitje! Je kunt tijdens je behandeling een drankje bestellen bij de bar en daarnaast hebben ze gratis wifi én leuke magazines om te lezen. Je kunt vanaf de ‘menukaart’ een leuk kapsel kiezen. Er is voor ieder wat wils! Voor een föhnbehandeling betaal je €24 voor halflang haar en €32 voor haar vanaf de schouders. Je haren laten vlechten kan vanaf €24. Waar moet je zijn? Het adres is Stadionplein 73, Amsterdam.

Danique heeft al even een bezoekje gebracht aan Föhnkamer en ze is super enthousiast! Ze heeft haaar haar mooi laten invlechten en ze is erg tevreden met het resultaat. Zie hieronder de foto’s van het resultaat:

Tip: op vrijdag is de Braid Stylist Nathalia aanwezig, dus als je je haar mooi wil laten vlechten zoals Danique heeft gedaan moet je zeker even een afspraak bij haar maken. Wederom kun je een look kiezen uit het lookbook en de stylist vlecht dan vervolgens je haar in zoals jij dat wil. Bij Föhnkamer werken zelfstandig ondernemers, waardoor het juist een unieke blow dry bar is.

Wat vind jij van Föhnkamer? Wil jij hier ook naartoe gaan?

Must reads 👀