News

Deze Nederlandse lekkernij gaat de wereld veroveren

In Nederland hebben we een aantal heerlijke lekkernijen. Denk bijvoorbeeld aan stroopwafels, poffertjes en dropjes. Veel van deze producten kun je niet in het buitenland krijgen en als dit wel het geval is smaakt het vaak toch weer anders. Twee jongens hebben nu iets te geks bedacht: ze willen dat hagelslag de wereld gaat veroveren. Huh? Hoe dan? Je leest het hier.

Twee Nederlandse jongens, Lennart en Robbert, zijn begonnen met dit idee. Het project heet hagelswag –we like- en de eerste stap is om de Nederlandse hagelslag naar New York te brengen. Als dit eenmaal gelukt is dan is de rest van de wereld aan de beurt. Hagelswag is heel veel in het nieuws geweest de afgelopen weken en dat belooft een hoop. 

Hagelswag is niet zomaar hagelslag, nee, hagelswag heeft een hele nieuwe vorm gekregen. De hagelswag ziet er super lekker uit. Het zijn wat grotere stukken chocolade dan je gewend bent van de normale Nederlandse hagelslag, maar dit is juist super lekker. Door crowdfunding willen de jongens de hagelslag naar New York krijgen.

Goed nieuws! Het is de jongens van Hagelswag inmiddels gelukt om het product naar New York te krijgen! Wij zijn benieuwd wat de volgende stap is en of we binnenkort overal ter wereld lekkere Hollandse hagelswag kunnen eten. ๐Ÿ˜‰ Wil jij meer lezen over Hagelswag? Klik dan hier voor de website.

Wat vind jij van dit iniatief?