Fashion

Kledingtips voor meiden met stevige bovenbenen

Heel Instagram staat vol meisjes met mooie lange benen, maar soms kan je jezelf daarmee niet identificeren. We zijn niet allemaal gezegend met een paar benen rechtstreeks uit de Victoria Secret campagne. Wij zetten een aantal tips op een rij voor meiden met stevige bovenbenen. 

Soms kun je niets aan je benen veranderen. Het enige wat je kunt doen is jezelf accepteren zoals je bent en dat moedingen wij maar al te graag aan! Daarom delen we de beste kledingtips om zo zelfverzekerd mogelijk de zomer in te gaan.

Ga voor de goede maat
De eerste tip is dat je je kleding het beste in de juiste maat kunt aanschaffen. Een goede tip is om altijd twee maten mee te nemen in het pashokje en dan echt goed te kijken naar welk item beter zit. 

Draag één kleur
Dit is echt de alleroudste truc op het gebied van kledingadvies. Als je je outfit in één kleur draagt creëer je een verticale lijn. Onderbreek deze verticale lijn niet met een andere kleur, dan is het hele effect weg. Door de verticale lijn zie je er op je best uit. Het beste is om te werken met donkere kleuren als je wil dat je er slanker uitziet. Wil je geen zwart dragen? Donkerblauw of bruin is ook erg mooi.

Schoenen
Het is algemeen bekend dat je met een hakken een langer silhouet creëert. Het is heerlijk dat je nu de zomerse sleehakken kunt dragen! Want dit staat niet alleen leuk, het is ook veel makkelijker. Ook zorgt een bepaalde schoen voor dunnere benen, namelijk een pump met een lage uitsnede bij de tenen. Hoe meer huid je ziet, hoe langer je benen lijken.

Zeg ja tegen high waisted broeken en rokken
De high waisted kledingstukken trekken de aandacht het slankste deel van je lichaam. Het mooie is dat je onderlichaam een stuk langer lijkt. En hoe langer je benen lijken, hoe mooier ze uitkomen! Gelukkig zijn de high waisted broeken helemaal in de mode en de rokjes zien we deze zomer ook volop in de winkels.

A-lijn
De A-lijn rokjes zijn perfect voor meiden die hun bovenbenen liever niet vaak laten zien. De vorm van de rok is erg flatteus als je je bovenbenen liever verbergt. Omdat de rok wijd uitloopt lijken je bovenbenen veel dunner in vergelijking met de onderkant van de rok. Naast deze A-lijn rok zijn er nog een paar andere rokken die ervoor zorgen dat jouw benen dunner lijken.

De kokerrokONLY – Kokerrok €21,95

Dun riempje om je zomerjurk

Jurkje met print
 €35,21

Maxi rokNew Look rok €28,15

Wat zijn volgens jou de beste tips?

Must reads 👀