News

Dit Bella Hadid nieuws zag je niet aankomen

Niet alleen Gigi Hadid is nu één van de grote namen in de mode industrie, ook haar zusje Bella timmert hard aan de weg. Zo onthulde ze gisteren op Instagram groot nieuws, wat we niet zagen aankomen! Deze job is in ieder geval fantastisch voor zowel Bella als haar cv. Ben je benieuwd wat Bella’s belangrijke mededeling is? Lees dan snel verder.

Bella Hadid verschijnt als model op rode loper evenementen die ertoe doen, ze werkt voor de grote namen in de mode industrie én ze weet continu de headlines te halen. Je zou bijna denken dat ze lid is van de Kardashian clan. 😉 Zo verscheen ze onlangs op de rode loper in een prachtige jurk, maar dat was wel een jurk waardoor ze bijna haar vagina flashte. Oeps! Maar dat nieuws ligt inmiddels ver achter haar, want gisteren maakte ze bekend dat ze de nieuwe ambassadeur en het nieuwe gezicht van Dior Makeup is. OMG!

Normaal gesproken word je als model het gezicht van een merk als je al jaren meeloopt. Denk bijvoorbeeld aan Kate Moss. Tegenwoordig is dat niet meer, want hoewel Bella nog maar relatief kort aan haar modellencarrière werkt heeft ze dus nu al een mega contract binnengesleept. Dat zagen we niet aankomen, maar we gunnen het Bella van harte. Congrats!

Vind jij Bella Hadid en Dior Makeup een goede match?