Fashion

Lookbook: 3 zomerse tops die je nodig hebt in je leven

De lange dagen op het strand, de picknicks in het park, losgaan op festivals. Er zijn zoveel dingen om van te genieten in de zomer! Zo kunnen we ook blij worden van een zomerse outfit. Shorts en rokjes heb je waarschijnlijk al in de kast liggen, het enige wat je nodig hebt is een goede top om je look af te maken. Een top kan je outfit maken of breken. Daarom zetten wij de leukste tops voor de zomer op een rij. De redactie showt hun favorieten!

Als je Girlscene al een tijdje volgt, heb je Costes vast weleens voorbij zien komen. Het is een merk dat items aanbiedt voor vrouwen die een complete garderobe willen. De kleding en accessoires die je in de winkel kunt vinden zijn heel gevarieerd. Zoek je een little black dress voor een feestje, basics voor een dag school of een nette outfit voor je baan? Dat is het fijne van Costes, je vindt er in elke stijl wel iets.

De high summer collectie van Costes bevat summer chique items met romantische details en sporty accenten. In de Costes rekken vind je op dit moment voornamelijk bardot tops en bare shoulders. Dé trends van dit moment. Bij deze kledingwinkel kun je ook flared broeken en slip dresses scoren.

Danique, Emma en Renée besloten na een dag hard tikken om langs Costes te gaan voor een kleine shopsessie. Alle drie scoorden ze nieuwe tops om aan hun zomergarderobe toe te voegen. Zoals je kunt zien zijn het heel verschillende tops, zo gevarieerd is Costes dus! Wij laten je graag onze favoriete tops van dit moment zien:





Danique is dol op de bare shoulder trend, daarom belandde deze top al gauw in haar winkelmandje. Ze heeft de top al vaak aangetrokken, omdat de top voor meerdere gelegenheden geschikt is. Chique voor een borrel, maar ook casual voor een dagje kantoor.

Shop Danique’s top hier.





Renée is uit haar comfortzone gegaan en verruilde de vertrouwde jeans voor een witte pantalon. Best spannend als je altijd een spijkerbroek aan hebt! De top die ze tijdens het shoppingtripje vond, past perfect bij haar nieuwe broek. Het leuke van deze top is dat hij aan de voorkant heel simpel lijkt, totdat je de achterkant ziet…

Shop Renée’s top hier.





Emma heeft zichzelf de missie gegeven om geen zwarte kledingstukken meer te kopen. Het is zomer, tijd voor kleur! Toen viel haar oog op deze simpele rode top. De spaghettibandjes sluiten perfect aan op de minimalistische stijl die op dit moment hip is. Super leuk met layered kettinkjes erbij!

Shop Emma’s top hier.

Wil je nog meer (zomer)tops shoppen? Klik hier voor een overzicht van alle Costes tops.

Welke top wil jij aan je zomergarderobe toevoegen?

*Dit is een gesponsord artikel