News

Deze foto van Justin Bieber is erg… onthullend

Justin Bieber, gaat het goed met je? We weten niet hoe we de Instagram foto van drie dagen geleden konden missen, maar we did. En toen we vervolgens de foto die je in dit artikel ziet op het internet spotten wisten we niet zo goed wat we moesten denken. We weten dat hij gek is op topless selfies, maar deze foto gaat misschien wel iets te ver.

Laten we een lang verhaal kort maken: Justin Bieber heeft een foto van zichzelf gemaakt in zijn Calvin Klein ondergoed (#mycalvins is al een tijdje een ding op Instagram). Op zich niets mis mee, maar als je naar beneden kijkt zie je dat hij zijn kruis vastgrijpt. Really, Justin?! Ik bedoel, je hebt op dit moment misschien meer fans dan ooit, maar is dit wat je naar hen wil uitstralen? Prima dat je je vakantiekiekjes deelt op Instagram, want dat vinden mensen leuk om te zien. Maar misschien had je deze foto beter voor jezelf kunnen houden?

Bekijk de foto hieronder en oordeel zelf:

We zijn er inmiddels aan gewend dat meiden in bikini’s poseren op Instagram en jongens zonder shirt, maar eerlijk gezegd hadden we wel verwacht dat Instagram deze foto eraf zou halen. 

Wat vind jij van deze foto?

Must reads 👀