Health

Sporten in de zomer? Dit heb je nodig!

Lekker sporten in de buitenlucht, wie houdt er niet van? Nu het buiten weer lang licht is kan het eindelijk. ‘s Avonds na je werk of school nog een rondje hardlopen, een yoga work-out in de tuin of een bootcamp op het grasveld. Heerlijk! Voor het sporten buiten heb je wel wat andere spullen nodig dan voor het sporten binnen. Alle essentials die je nodig hebt vind je hier.

1. Sportbh
Je wil je voorgevel wel goed ondersteunen tijdens het sporten. Hiervoor is een sport-bh onmisbaar. En het goede nieuws is dat die ook nog eens super leuk zijn! Kies voor een catchy exemplaar en doe er een tanktop met cut-outs en je bent helemaal klaar. Als het heel warm hebt, en het aandurft, kun je ook prima sporten in je sportbh. Lekker luchtig!

Sport BH H&M | Sport BH Boohoo

2. Kort broekje
Als het wat warmer wordt is het heerlijk om in een korte broek te kunnen rennen of yoga’en. Zo word je misschien ook nog een beetje bruin en dat mag altijd natuurlijk. Voor yoga of bootcamp kun je prima een los broekje aandoen, als je gaat hardlopen is het belangrijk dat je een strak broekje neemt. Een los broekje kan tussen je benen gaan schuren en dat voelt heel vervelend.

Zwart broekje Boohoo | Kaki-short River Island

3. Losse top
Tijdens het sporten in het warme weer ga je sowieso zweten! Een losse top is fijn, zo kan het zweet makkelijk verdampen en het is lekker luchtig. Het is geen probleem als je top een beetje doorschijnt, je sportbh eronder mag best gezien worden!

Gele top | Marble top

Extra’s
Als je je outfit compleet hebt, ben je nog niet helemaal klaar. Ook in de zomer heb je buiten wat spullen nodig. Wat dacht je van sokken om blaren te voorkomen, want in de zomer zweet je veel sneller. Daarnaast is een sporthorloge fijn voor het hardlopen, je hebt immers geen loopband meer die alles voor je bijhoudt. Ook is een lichtje voor als het schemert niet verkeerd. Vaak koelt het zomers pas laat af en tegen die tijd wordt het alweer donker. Met een verlichte armband blijf je zichtbaar. Daarnaast zijn haarbandjes om bezwete haren uit je gezicht te houden onmisbaar!

Sportsokken | Sporthorloge

Haarbandjes | Verlichte armband

Wat draag jij zomers wanneer je gaat sporten?