Beauty

Deze nieuwe wenkbrauwtrend is te gek voor woorden

Sinds Cara Delevingne in de spotlights is gekomen, zijn wenkbrauwen enorm belangrijk geworden. Ze zijn het visitekaartje van je gezicht! De afgelopen jaren waren volle wenkbrauwen dé trend, maar nu is er een nieuwe wenkbrauwtrend waar we nog niet heel enthousiast over zijn… Misschien is het een kwestie van wennen? Kijk en oordeel zelf!

Je wenkbrauw kan nu niet alleen on fleek zijn, maar je under eyebrow ook! Dit is namelijk de nieuwste wenkbrauwtrend volgens de Amerikaanse Cosmopolitan. Het wordt steeds populairder (en normaler) om meer dan alleen highlighter op je wenkbrauwbot aan te brengen. 

“We leven in het tijdperk van Instagram waar je veel verschillende make-up looks en ideeën tegenkomt, maar het wenkbrauwbot is een frisse, onontdekte plek”, zegt visagist Alexander James. Vrouwen gaan nu pas experimenteren met de under eyebrow. “Het is een unieke look, vooral omdat je wenkbrauwen de meeste expressie en karakter aan je gezicht geven. Door te spelen met kleur naast je wenkbrauw, creëer je een specifieke, persoonlijke look.”

We hebben de under eyebrow verschillende keren op de catwalk gespot, bijvoorbeeld bij Gigi Hadid, maar als we het tijdschrift mogen geloven zal de under eyebrow ook in het straatbeeld verschijnen. De truc is om het draagbaar te houden! Mocht je een voorloper willen zijn, zorg dan dat je de rest van je make-up rustig houdt. En speel een beetje met kleur of glitter om te kijken wat jou het best staat!

Wat vind jij van de under eyebrow?

Bron