Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Shay Mitchell tot Lucy Hale. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Shay Mitchell heeft een lazy Sunday. Zoals ze zelf zegt: “Sunday is for sleep, sriracha covered burritos and simple outfits…” En een simpele outfit heeft ze inderdaad aan. De mooie actrice heeft niet veel nodig om er stijvol uit te zien. Ze draagt een simpele top met een jeans. Qua accessoires gaat ze voor een fringe Yves Saint Laurent bag, zonnebril en sandalen.

Je herkent haar misschien wel aan haar lippen, het is Kylie Jenner die voor een foto poseert ;-). De realityster is dolblij met haar roodleren rugzak met chain van Gucci. Verder draagt ze een blauwe bomberjack met een coated broek. Een sportievere look van Kylie!

Bella Hadid stapt met een vriendin uit een vintage auto. Het topmodel draagt een zwarte top met dunne spaghettibandjes die ze in haar leren broek heeft gestopt. Voor het geval dat het koud wordt, heeft ze ook nog een denim jacket met sterrenprint bij zich. De riem met studs maakt de look af.

Huh, heeft Romee Strijd een tweelingzus? Dat zou menig man vast niet erg vinden, maar het topmodel heeft een foto gespiegeld. De prachtige blondine loopt over de New Yorkse straten zoals het hoort: volledig in het zwart en met een drankje to go in haar hand. Romee is al helemaal ingeburgerd in de Big Apple! We zijn vooral dol op haar stoere boots!

Wauw, wat een mooie look van Lucy Hale! De actrice heeft een fitting, vandaar dat ze helemaal au natural is. Lucy past een práchtige rode galajurk die haar als gegoten zit. Wij zeggen: doen! Eigenlijk vinden we de no make-up look er heel erg leuk bij… Toch betwijfelen we of Lucy zo de rode loper op gaat. Maar ach, Lucy is hoe dan ook gorgeous!

Even een sportoutfitje, want dat inspireert altijd om van de bank af te komen en de sportschool in te duiken! Doutzen Kroes heeft ook weer een flinke dosis motivatie gekregen om te zweten, want zij ontving de nieuwste sportitems van de Olivier Rousteing (je weet wel, de favoriete designer van de Kardashians) x Nike collectie! Ze draagt een sport crop top met een groot Nike teken en een nette sportbroek die ook als normale broek zou kunnen dienen.

Wiens look zou jij zó kopiëren?

Beeld: Getty Images

Must reads 👀