News

De nieuwe update maakt Snapchat nog leuker

Net als je denkt dat Snapchat niet leuker kan worden, komt de app met iets nieuws. We hebben de filters, het tekensetje en de emoji al, maar nu is er n贸g iets bijgekomen. Geloof ons: van dit Snapchat nieuws word je blij. Wij zien heel veel nieuwe Snaps naar vriendinnen aankomen…

In dit artikel schreven we nog over niet zo leuk nieuws over Snapchat, maar er is gelukkig ook goed nieuws. Er is een nieuwe update en die is z贸 leuk! Je kunt je Snaps vanaf nu niet alleen voorzien van een filter of emoji, maar ook met super leuke stickers! 

Zo heb je stickers met een tekstje, maar ook schattige dieren en fruit zoals ananas. Je kunt er maar beter even voor zitten om ze allemaal te bekijken, het zijn er z贸 veel! De stickers maken het Snappen nog leuker dan het nu al is. We love it!

Een kleine greep uit de gloednieuwe Snapchat stickers:

Als je de stickers wilt gebruiken, dan moet je de nieuwe update van Snapchat doen. Heb je dit gedaan, maak dan een foto en klik vervolgens op het vierkantje rechtsboven. Hier vind je vanaf nu niet alleen de emoji, maar ook de nieuwe stickers. So. Much. Fun!

Ben jij ook zo enthousiast over de nieuwe stickers van Snapchat?