Celebs

7 hunks uit de jaren ’00 waar je vroeger een oogje op had

Nu zijn we verliefd op Justin Bieber, Zayn Malik en Ed Westwick, maar vijftien jaar geleden hadden we nog nooit van deze hunks gehoord. Toen hadden we posters van Orlando Bloom in onze kamer hangen en zwijmelden we weg bij Chad Michael Murray in A Cinderella Story. Ah, die goede oude tijd! Onder het mom van nostalgie zetten wij de hunks van de jaren ’00 op een rij. Op wie had jij de grootste crush?

Chad Michael Murray

Chad werd bekend door zijn rol in One Tree Hill. Zijn knappe kop leverde hem al gauw filmrollen op. Zo speelde hij de hunk in A Cinderella Story en Freaky Friday. Chad is inmiddels 34 jaar. De acteur is getrouwd met Sarah Roemer en samen hebben ze een zoon.

Josh Hartnett

Josh was een grote filmster in de jaren ’00 en had grote rollen in films als The Faculty, Black Hawk Down, Lucky Number Slevin en Pearl Harbor. Niet echt geschikte films voor jonge meiden, maar toch viel hij door zijn looks op. Josh is nu 37 jaar en heeft een relatie met Tamsin Egerton. Samen hebben zij een kind.

Orlando Bloom

Orlando speelde de good guy in Pirates of the Carribean, één van de populairste films uit begin 2000. Al gauw stonden alle tijdschriften vol met posters van deze knappe acteur. Orlando is nog steeds in the picture, maar vooral door zijn relaties met Miranda Kerr en Katy Perry.

Heath Ledger

We werden verliefd op Heath in 10 Things I Hate About You. Daar speelde hij de hunk, maar al gauw groeide hij uit tot één van de steracteurs van Hollywood. Met films als Brokeback Mountain en Dark Knight haalde hij veel goede recencies binnen. Helaas is de acteur veel te vroeg overleden. Heath werd slechts 28 jaar.

Ashton Kutcher

Ashton werd bekend door That ’70s Show, maar wij kennen hem ook van het MTV-programma Punk’d. De acteur is ook enorm knap in de romcoms What Happens in Vegas en No Strings Attached. Ashton is getrouwd met That 70’s Show-collega Mila Kunis, samen hebben zij een dochter.

Nick Carter

Zijn mooie blauwe ogen en schattige glimlach deden veel harten sneller kloppen. Nick werd bekend door de Backstreet Boys. Helaas ging hij op een gegeven moment het verkeerde pad op. Hij heeft problemen met alcohol en drugs. Nick heeft samen een zoon met Lauren Kitt.

Adam Brody

Adam speelde de nerdy Seth Cohen en hiermee stal hij heel wat vrouwenharten. Sexy én slim? Yes please! We zien Adam nog af en toe voorbij komen in een tv-serie, maar verder is het redelijk rustig op carrièregebied. De hunk is getrouwd met Leighton Meester en samen hebben zij een dochter, Arlo.

Van welke hunk had jij vroeger een poster in je kamer hangen?

Must reads 👀