News

Fitgirl onthult haar echte lichaam op Instagram

Als je door je Instagram scrollt dan heb je ineens heel veel zin om chips en snoep voor eeuwig vaarwel te zeggen en zeven dagen per week te sporten. Foto’s van fitgirls en hun strakke lichamen kunnen je behoorlijk onzeker maken. Maar, niets is wat het lijkt. Fitgirl Anna Victoria maakte twee foto’s waar slechts twee minuten tussen zit. Het verschil is héél groot…

Anna Victoria is een fitgirl met bijna een miljoen (!) volgers op Instagram. Elke dag deelt zij kiekjes die te maken hebben met sport en gezondheid, waaronder transformatiefoto’s en foto’s van haar eigen afgetrainde lichaam. Anna is een inspiratiebron, maar veel mensen worden ook behoorlijk onzeker van zulke foto’s.

Je moet altijd onthouden dat niets is wat het lijkt. De fitgirl besloot om zich van haar kwetsbare kant te laten zien en plaatste twee onthullende foto’s. De één zou ze ‘normaal’ op Instagram plaatsen, de andere zou je nóóit tegenkomen op de feed van een fitblogger. Terwijl de foto’s twee minuten na elkaar zijn gemaakt! 

Hiermee wil Anna Victoria laten zien het allemaal draait om de juiste hoek. De mirrorselfie is de fitgirl op haar best, maar de andere foto is ook de realiteit. Haar boodschap is dat je zowel je goede als mindere kanten moet omarmen. Love yourself!

Wat vind jij van Anna Victoria’s actie? Denk je dat het helpt om mensen minder onzeker te laten voelen? 

Bron