Lifestyle

Stopt deze One Direction ster ermee?!

Het is geen beste tijd voor alle fans van One Direction… Alsof het niet moeilijk genoeg is dat de jongens het even voor gezien houden (geen nieuwe muziek! geen nieuwe concerten!) en het nog maar de vraag is of ze überhaupt bij elkaar komen, is dit de volgende grote klap. We weten nog niet of we blij of verdrietig worden van dit nieuws. Lees snel verder.

Eerst ging het gerucht dat One Direction uit elkaar gaat nadat Zayn ermee kapte, daarna brak Harry met het management en niet veel later kwam het nieuws naar buiten dat Harry en Louis elkaar niet kunnen luchten of zien. Zucht. Niet alleen Zayn besloot om op zijn solocarrière te richten, ook Harry en Liam lijken dat te doen. Maar daar blijft het niet bij… Niall schijnt nu ook aan een solocarrière te denken! Betekent dit dan het einde van One Direction?

Een hiatus is het perfecte moment voor de jongens om te kijken wat ze nu het echt het leukste vinden om te doen, zonder dat ze One Direction-verplichtingen hebben. Helemaal prima, maar het lijkt er bijna op dat One Direction voorlopig echt niet meer bij elkaar komen. Het enige wat nu bevestigd wordt is dat Niall aan muziek werkt zonder de andere bandleden. Dat doet hij samen met Wayne Hector, die op zijn beurt zegt dat ze nog geen idee hebben waar dit precies heengaat. Wij hebben wel een idee: hetzelfde pad bewandelen als Zayn?!

We gunnen het Niall natuurlijk van harte en voor nu is het wachten tot er iets naar buiten gebracht wordt… Kunnen ze niet iets meer duidelijkheid geven over het feit of ze allemaal nog bij elkaar komen, alsjeblieft?

Wat vind je van dit nieuws?

Bron

Must reads 👀