Celebs

12 celebs die een kind hebben geadopteerd

Jouw moeder is niet per definitie de vrouw die jou op de wereld heeft gezet. Per jaar worden er ongeveer 300 kinderen uit het buitenland in Nederlandse adoptiegezinnen geplaatst. Sterren hebben alle middelen om een kind een goede toekomst te geven, dat is misschien ook de reden dat veel celebs een kind hebben geadopteerd. Van Charlize Theron tot Angelina Jolie: deze celebs hebben een kind geadopteerd.

Katherine Heigl
Katherine – beter bekend als Izzie uit Grey’s Anatomy – en haar man Josh hebben twee kinderen geadopteerd. In 2009 verwelkomden zij Naleigh en in 2012 voegden zij dochter Adalaide toe aan hun gezin.

View post on Instagram
 

Sandra Bullock
Sandra werd in 2010 de trotse moeder van een zoontje, Louis. Hij is inmiddels vijf jaar. In december vorig jaar werd bekend dat de actrice de driejarige Laila aan haar familie heeft toegevoegd.

Hugh Jackman
Hugh en zijn vrouw Deborra-Lee Furness hebben hun twee kinderen geadopteerd. Een jongen, Oscar, en een meisje, Ava.

Tom Cruise & Nicole Kidman
Tom en Nicole waren in een ver verleden getrouwd en adopteerden samen Isabella in 1993 en Connor in 1995. Opvallend detail: Isabella nodigde haar ouders niet uit voor haar bruiloft. Ze is inmiddels naar Engeland verhuisd en wil niks te maken hebben met het jetsetleven in de spotlights dat ze hiervoor leidde. Isabella zegt nog wel contact met Tom en Nicole te hebben.

Charlize Theron
De blonde actrice adopteerde in 2012 haar zoon Jackson. Begin dit jaar onhulde Charlize dat ze ook een dochtertje heeft geadopteerd, die ze August heeft genoemd. 

Madonna
De queen of pop heeft twee geadopteerde kinderen, David en Mercy. Ze heeft ook nog twee biologische kinderen.

View post on Instagram
 

Brad Pitt & Angelina Jolie
Als er een stel is dat zich inzet voor adoptie, dan zijn het Brad en Angelina wel. Ze hebben samen drie geadopteerde kinderen: Maddox, Zahara en Pax Thien. Angelina had Maddox en Zahara al geadopteerd voordat ze met Brad was, maar de acteur heeft hen inmiddels ook officieel geadopteerd.

Cate Blanchett
Cate en haar man Andrew hebben drie zoons samen en voegden daar in 2015 een geadopteerde dochter aan toe, Edith. De actrice onthulde in een interview dat zij en haar man al wisten dat ze wilden adopteren toen hun eerste kind geboren werd.

Mariska Hargitay
De Law & Order: Special Victims Unit-actrice en haar man Peter hebben dochter Amaya in 2011 geadopteerd. Ze hebben ook een biologisch kind. “We vinden het heel leuk dat we een multicultureel gezin zijn”, zegt Mariska in een interview.

Kristin Davis
In oktober 2011 kondigde Kristin aan dat ze de trotse moeder is van Gemma Rose. “Dit is iets wat ik al heel lang wilde. Het is zo bijzonder dat deze wens is uitgekomen. Ik ben heel dankbaar,” zegt de Sex And The City-actrice.

Connie Britton
Connie had nooit gedacht dat ze alleen een kind op zou voeden, maar soms gaat het leven niet zoals je had verwacht. In 2011 adopteerde zij haar zoon Yoby uit Ethiopië.

Lionel Richie
Het bekendste geadopteerde kind is misschien wel Nicole Richie. Zij is de dochter van een voormalig bandlid van Lionel, maar de zanger adopteerde haar officieel toen ze vijf jaar oud was.

View post on Instagram
 

Lees ook: Celebs van wie je niet wist dat ze geadopteerd zijn

Zou jij een kind willen adopteren?

Bron, bron