Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Shay Mitchell tot Lucy Hale. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Als we een dosis fashion inspiratie nodig hebben dan kunnen we altijd terecht op de Instagram feed van Shay Mitchell. Ook dit is weer een heerlijke zomeroutfit. De beeldschone actrice draagt een playsuit van Flynn Skye, een klein label uit Los Angeles. Daarbij draagt ze een mega grote handtas van Chanel en beschermt ze haar ogen van de zon met een ronde zonnebril.

Kylie Jenner is dol op all black outfits en ook deze week rockte ze er één. Ze poseert voor een outfitfoto in haar achtertuin. De realityster draagt een zwarte jurk met daaroverheen een zwarte blazer. De overknee laarzen benadrukken haar slanke benen. Een pilotenzonnebril en leren rugzak erbij en de look is af!

Lucy Hale stond deze week model voor de Amerikaanse Cosmopolitan en werd daarbij tot in de puntjes gestyled. Alyssa Sutter was de stylist van de fotoshoot en is verantwoordelijk voor het samenstellen van deze fijne outfit. De gewaagde crop top is van RVN en de flared broek van SHO+CO. De sandalen zijn van designer Tamara Mellon. De ronde zonnebril maakt de 70’s inspired look compleet!

Dit is misschien wel de meest besproken outfit van 2016. Bella Hadid verbaasde iedereen met haar super gewaagde jurk van Alexandre Vauthier. Het topmodel kreeg een stortvloed aan reacties over zich heen omdat de jurk niet heel ehhh… verhullend is. “Bella, je ziet je kruis,” luidt één van de vele reacties. Wat vind jij: kan Bella’s outfit of gaat het te ver?

Romee Strijd loopt over The High Line, een bekend park in haar woonplaats New York. Het topmodel gaat nooit underdressed de deur uit. Deze outfit is heel Instagramwaardig! De blondine draagt een zwarte trenchcoat met daaronder een spijkerblouse en zwarte skinny jeans. De zilveren brogues zijn de echte eyecatchers van de look. En die rode lippen staan haar prachtig!

Hailey Baldwin blijft graag fit en daarom wordt ze regelmatig in sportkleding gespot. Het model is gehuld in een sportbeha en korte sportbroek van Nike. Om de outfit iets warmer te maken, draagt ze een korte top met lange mouwen over de sportbeha en een vest om haar middel – want, je weet maar nooit. De pet maakt de look af.

Wie ziet er volgens jou het beste uit?

Beeld: Getty Images

Must reads 👀