Food

Wil jij jouw favoriete foodblogger ontmoeten?

Foodlovers opgelet! Vanaf 25 mei worden de Foodhallen in Amsterdam voor 4 dagen overgenomen door de leukste foodbloggers van Nederland. Wat is er leuker dan een heerlijk hapje eten met wat vriendinnen en de kans krijgen om je favoriete foodblogger van Nederland te ontmoeten? Denk aan Isabel van de Hippe Vegetariër, Claartje van Foodness en Pauline van Uit Pauline’s Keuken. Dat wil je niet missen, toch?

De bloggers nemen allemaal voor een dag een stand over. Ze staan achter het fornuis en laten je de lekkerste dingen proeven. Hier wil je dus absoluut bij zijn. Wij geven je een voorproefje van wie er komen en wat ze maken!

Woensdag 25 mei – Uit Pauline’s Keuken
Pauline maakt makkelijke, lekkere én gezonde recepten. Ze doet het goed, want ze is zelfs de grootste foodblogger van Nederland! Naast een foodblog heeft Pauline ook nog twee kookboeken uitgebracht. Op woensdag gaat ze een favoriet recept bereiden van toen ze nog een student was. Namelijk kaasfondue!

View post on Instagram
 

Donderdag 26 mei –  ???
Donderdag wordt het spannend, het is namelijk nog niet duidelijk wie er dan komt koken. Ambitieuze foodbloggers kunnen namelijk hun idee pitchen op de Facebook van de Foodhallen en één van hen komt op donderdag koken in de Foodhallen.

Vrijdag 27 mei – De Hippe Vegetariër
Isabel Boerdam heeft haar eigen keuken waarin groente, fruit, peulvruchten, granen en noten de hoofdrol spelen. Met De Hippe Vegetariër – het kookboek en de blog – laat Isabel goed zien dat je als vegetariër ook heel hip kan zijn. Niks stoffigs aan! Ze maakt deze avond een groene koolwrap, een zoetzure omeletwrap en een maiswrap met zwarte bonen en aubergine.

View post on Instagram
 

Zaterdag 28 mei – Culinessa
Vanessa Dawson’s passie is niet zomaar lekker eten, maar héérlijk eten. Met goede ingrediënten zet de blogster heerlijke maaltijden op tafel. Op woensdag 28 mei neemt ze haar verrukkelijke ingrediënten mee naar de Foodhallen. Vanessa maakt taco’s en spicy brownies, wij zijn benieuwd.

Zondag 29 mei – Foodness & Lisa goes Vegan
Claartje Schröder kennen we natuurlijk goed hier bij Girlscene, want ze werkt ook bij ons op het kantoor. Ze vliegt als blogger van Foodness de hele wereld over om (gezond) te koken, te eten en prachtige foto’s te maken. Lisa Stel blogt op Lisa Goes Vegan onder het motto ‘Eat fruit, not friends!’. Met plantaardige recepten, reviews van hotspots, food-video’s en gezonde tips laat ze zien dat vegan eten en leven écht niet saai, maar heel erg lekker is! Het fitte duo helpt brakke bezoekers in de Foodhallen van de zondagse kater af met een acai bowl party.

View post on Instagram
 

Welke foodblogger wil jij graag ontmoeten?