Travel

Alleen morgen: ticket naar Parijs slechts €20!

Het is de meest romantische stad waar je een keer geweest moét zijn. Shoppen op de Champs-Élysées, macarons eten bij Ladurée en een selfie maken voor de Eiffeltoren… zie je jouw Parijse tripje al voor je? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want morgen kost een ticket naar Parijs slechts €20! Hier lees je hoe je deze spotgoedkope tickets kan scoren. 

Een reisje naar Parijs is waar elk meisje van droomt. Helaas heb je geen geldboom in de tuin en kun je niet zomaar je spullen pakken om naar de meest romantische stad ter wereld af te reizen. Maar er is goed nieuws! Als je morgen een ticket naar Parijs boekt, betaal je slechts €20!

Dit jaar bestaat de Thalys twintig jaar en dat wordt gevierd met een fantastische aanbieding. Alléén morgen – vrijdag 20 mei – zijn er treintickets voor €20 te koop naar alle Thalys-bestemmingen. Het beste van alles? Thalys garandeert dat de aanbieding voor de bestemmingen Antwerpen, Brussel en Parijs niet uitverkocht zal raken! De actie is ook geldig voor de Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk (Marseille, Aix-en-Provence, Avignon en Valence), maar die tickets zijn wel beperkt beschikbaar.

 

Een foto die is geplaatst door Marc (@marc_nouss) op

Er zijn een aantal voorwaarden. De reisperiode loopt tot en met 20 september 2016 en je dient bij het boeken van de tickets data uit te kiezen. Na afloop kun je de data niet meer wijzigen. Het actietarief geldt alleen voor de 2e klas (Comfort 2). Lukt het niet om morgen te boeken? Dan kun je daarna nog 20 dagen gebruik maken van een andere aanbieding: €29 voor België en €35 voor Frankrijk. Dan moet de reis plaats vinden tussen 1 juli en 31 augustus.

Maar, als je morgen een treinticket met de Thalys boekt dan zit je voor €20 in Parijs! En voor nog eens €20 word je weer teruggebracht naar Amsterdam. 

Ga jij gebruik maken van deze actie? 

Bron