News

Dit is het beste nieuws voor meiden die doorlekken tijdens hun menstruatie

Alsof het niet vervelend genoeg is dat je menstruatie iedere maand (als het goed is) weer om de hoek komt kijken, is het nog vervelender dat je tijdens die week iedere paar uur in de gaten moet houden of je tampon al ‘verzadigd’ is. Doe je dat niet? Dan is de kans groot dat je doorlekt. Grmbl. Gelukkig is daar nu ein-de-lijk iets op bedacht!

Vooral meiden die wat zwaarder ongesteld zijn hebben vaak last van oeps-momentjes. Momenten waarop je te laat bent om je tampon te vervangen waardoor je zo’n vervelende bloedvek in je ondergoed krijgt. Dat ondergoed kun je meteen in de prullenbak gooien, want je moet wel heel erg je best doen om zo’n vlek eruit te krijgen, toch? Het klinkt misschien allemaal als too much information, maar we’ve all been there, of niet…

Je zou denken dat er anno 2016 wel iets gevonden is op het doorlekprobleem. Geloof ons, er is iets op gevonden! De gebeden zijn verhoord, meiden. my.Flow, een nieuw bedrijf dat opgezet is door de 29-jarige Amanda Field, heeft namelijk een tampon ontwikkeld mét bluetooth functie. Klinkt gek, maar door die functie krijg je een seintje dat je tampon verwisseld moet worden omdat het ‘vol’ is. Daarmee bespaar je waarschijnlijk heel veel vervelende doorlekmomenten! 

Overigens hoef je niet bang te zijn dat je technologie rechtstreeks in je vagina stopt. De tampon heeft namelijk een lang draad, zodat je het aan het bluetooth apparaat aan de rand van je broek kunt vastmaken. Misschien is het een beetje gek om met iets om je buik te lopen (en een tampon te hebben met een lang draad), maar wie weet is dit het proberen waard? Het wachten is totdat het jaar 2017 aanbreekt, want als het goed is wordt deze uitvinding dan gelanceerd als een maandelijkse abonnementsdienst.

Wat vind jij van dit nieuws?

Bron
Beeld: my.Flow