Beauty

Zo zien de MUA Velvet Matte Lip Lacquers eruit op verschillende mensen

Als we op Girlscene lipstick swatches laten zien wordt er weleens gevraagd of we dezelfde lipsticks ook op andere mensen willen testen. Om de boel even om te gooien hebben we dat deze keer gedaan! Girlscene’s Renée en Lisa gingen aan de slag met drie kleuren van de MUA Velvet Matte Lip Lacquers en in dit artikel zie je hoe dat eruitziet.

Eerder nam ik – Renée – een video op met Girlscene’s Maudy over de MUA Velvet Lip Lacquers en eerlijk is eerlijk: het kwam niet goed uit de verf. De kleuren waren krijtachtig en zaten niet mooi op de lippen. Toen we nieuwe kleuren binnenkregen in de ‘Matte’ variant, wilden we de Lip Lacquers een tweede kans geven. Zou deze formule beter zijn? Let’s hope so!

Zie hier de video die Renée met Maudy opnam:

Watch on YouTube

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Onlangs ontvingen we nieuwe kleuren op de redactie waarvan er drie tinten waren die meteen onze aandacht trokken. Die willen we uitproberen! De eerste kleur is een Kylie Jenner-inspired nudekleur (Tranquility) en daarnaast probeerden we felroze (Vivacity) en rood-koraal (Zest).


Van boven naar beneden zie je de MUA Velvet Matte Lip Lacquers in Tranquility, Zest en Vivacity.


De applicator is precies wat je van een lip lacquer verwacht. Ze noemen zo’n sponsapplicator ook wel een ‘doe foot’ applicator.


MUA Velvet Matte Lip Lacquer in Tranquility bij Renée


MUA Velvet Matte Lip Lacquer in Tranquility bij Lisa

Renee – Lisa


MUA Velvet Matte Lip Lacquer in Vivacity bij Renée


MUA Velvet Matte Lip Lacquer in Vivacity bij Lisa


Renée – Lisa


MUA Velvet Matte Lip Lacquer in Zest bij Renée


​MUA Velvet Matte Lip Lacquer in Zest bij Renée


Renée – Lisa

Eindoordeel:
Kleuren: Naast Tranquility, Vivacity en Zest zijn er nog drie kleuren, namelijk Reckless (rood), Moxie (paars-roze) en Kooky (paars). Jammer dat er maar één nude tint tussenzit!
Aanbrengen: De applicator is niet heel groot waardoor je de lip lacquers redelijk precies kunt aanbrengen. Omdat de meeste kleuren opvallend zijn moet je voorzichtig te werk gaan, want ieder foutje zie je. Voor beginners is dit daarom niet een geschikt product.
Pigmentatie: De MUA Velvet Matte Lip Lacquers zijn goed gepigmenteerd.
Finish: Matte, maar wel met een zijdezachte glans.
Prijs: €4,99
Cijfer Renée: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10
Cijfer Lisa: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 6/10

Wat vind jij van de MUA Velvet Matte Lip Lacquers?

Must reads 👀