News

Harry Styles laat voor het eerst z’n nieuwe kapsel zien

Het is een week geleden dat Harry Styles besloot om zijn lange lokken af te knippen en het te doneren aan een goed doel. Het is een week dat we in spanning afwachten hoe zijn nieuwe korte coupe eruitziet. EEN WEEK! We kregen al een kleine sneak preview – waar we ook over schreven – maar Harry heeft zichzelf ein-de-lijk in het openbaar laten zien!

Harry Styles kon je de laatste tijd vooral herkennen aan zijn lange krullende haren en wat waren fans verrast dat Mr. 1D himself een bezoekje aan de kapper had gebracht. Zijn fameuze manen werden zorgvuldig gevlochten en toen was het zover… De schaar ging erin. Zo, dwars door zijn vlecht en toen was het officieel dag zeggen tegen zijn lange haar. We waren inmiddels gewend aan zijn hairdo, dus we waren lichtelijk geschokt. Daarnaast vroegen we ons vooral af: Harry, hoe zie je er nu uit?

Om de wereld nog langer in spanning te houden heeft Harry zijn huis niet verlaten. Of laten we zeggen, hij wist paparazzi te vermijden. Maar nu laat hij eindelijk zijn nieuwe kapsel in het openbaar zien. Oh Harry, waarom moest iedereen een week lang wachten? Zie hier dan eindelijk de eerste échte foto van Harry’s nieuwe do

Ziet het er niet goed uit?! Hier kunnen wij wel aan wennen hoor. Nu is het wachten op nog meer foto’s… Misschien een Instagram foto, Harry?

Wat vind jij van het kapsel van Harry Styles?