Fashion

10 fantastische jurken voor meiden met een zandloperfiguur

De zomer komt eraan en dat betekent shoppennnnnn! De temperaturen stijgen weer en nu komt het rokjes- en jurkjesseizoen er weer aan. Maar ben jij al klaar voor de warme zomerdagen? Met de volgende shopping waarschijnlijk wel. Girlscene selecteerde tien fantastische jurkjes voor meiden met een zandloperfiguur. Kijk snel verder.

Hoe weet je of je een zandloperfiguur hebt? Als gezegend bent met deze lichaamsvorm heb je een duidelijke (slanke) taille en is het vet over je lichaam verspreid. Daarnaast herken je een zandloperfiguur aan de volle borsten en brede heupen die vaak even breed zijn als de schouders. Als je een foto van jezelf maakt in bikini zie je duidelijk een zandloper ontstaan als je met een pen de vorm van je lichaam volgt. 

Outfits zijn flatteus als de nadruk ligt op het mooiste en in dit geval slankste deel van het lichaam. In het geval van de zandloper is dat de taille (slank) en de borsten (mooi en vol). Daarnaast oogt het beter om naast getailleerde kleding ook strakkere kleding te dragen, omdat je figuur kan verdwijnen in oversized kledingstukken. De volgende jurkjes zijn in ieder geval een goede match.


1. Jurk met plooirok €49,95


2. Jurk met bloemenprint €39,95


3. Jurk met borduurwerk €27


4. Geel jurkje €24


5. Donkerblauwe jurk met knoopdetail €31,95


6. Bodycon jurk €25,95


7. Mouwloze overhemdjurk €19,95


8. Jurk met cache coeurhals €19,95


9. Oranje bodycon jurk €20


10. Gestreepte bodycon jurk €24

Welke jurken zou jij in je kast hangen?

Must reads 👀