Lifestyle

Dit is het beste beautynieuws van dit jaar!

Houd je enorm van beauty, maar heb je niet zoveel zin om er enorm veel geld aan uit te geven? Heb je een la vol producten, maar ben je nog steeds op zoek naar die ene mascara die perfect is voor jouw wimpers? Zoek dan niet verder, want Girlscene wil maar al te graag groot beautynieuws met je delen! Denk aan fijne prijzen tussen de €0,60 tot €3,99 aka shop till you drop. Je raadt nooit waar je vanaf nu make-up kunt kopen…

Watch on YouTube

Klik hier als je de video niet kunt zien.

The struggle is real. Soms hebben we nog een nieuwe mascara of foundation nodig en oh ja, onze cleanser is ook nog eens op. Dan sta je in de supermarkt, maar word je niet heel blij van het assortiment. Als er überhaupt al iets van make-up te vinden is. No worries, tegenwoordig kun je voor kleine prijsjes make-up én de nodige gezichts- en lichaamsverzorging gewoon op één plek vinden: bij de supermarkt Lidl!

Het beautyassortiment is uitgebreid met ruim 50 nieuwe producten en vooral de beautyproducten trekken onze aandacht. Hallo, het kost tussen de €0,60 en €3,99 per stuk, waar vind je dat nog tegenwoordig?

De producten zijn vanaf nu bij Lidl verkrijgbaar!

Welke producten wil jij uitproberen?

*Dit is een advertorial

Must reads 👀