Winnen

5 redenen waarom je het MUDMASKY masker moet proberen + win!

[AFGELOPEN]Op de Girlscene redactie hebben we onlangs een – voor ons – nieuw beautyproduct gespot en als ware beautyfans zijn we dan natuurlijk hartstikke nieuwsgierig. Wat voor product is het? Werkt het goed? Wat belooft het? Nou, we kunnen je in ieder geval garanderen dat het MUDMASKY Facial Detox Purifying Mask véél belooft (en je kunt het winnen!). Lees snel verder.

Heb je weleens van het merk MUDMASKY gehoord? An Knook, de beautykoningin op Instagram (@makeupbyan) met 1 miljoen volgers is schijnbaar gek op het masker! Het is haar lievelingsmasker geworden, omdat het een goed masker is voor haar gevoelige huid. Toen we dat hoorden namen we meteen even een kijkje op de website van MUDMASKY en wauw, ondanks het prijskaartje van €69 ziet dit masker er veelbelovend uit. Het masker is gemaakt om eens per week je huid te detoxen en je pH-waarde te resetten. Genoeg reden voor ons om met jou te delen waarom je dit masker toch eens moet proberen!

1. Het is een pH-gebalanceerd gezichtsmasker
Dit klinkt allemaal scheikundig, maar waarschijnlijk wil je geen beautyproducten gebruiken die de pH-waarde van de huid uit balans brengen. Je hoeft je in ieder geval niet druk te maken dat dit masker dat doet, want het is een pH-gebalanceerd product. Wat betekent dat? De term pH-gebalanceerd staat voor een pH-waarde van 5,5 wat exact hetzelfde is als je huid. Dit is trouwens het enige pH-gebalanceerde gezichtsmasker op de markt en het is geschikt voor elk huidtype, heel fijn!

2. Het MUDMASKY Facial Detox Purifying Recovery Mask bevat natuurlijke ingrediënten
Ben je allergisch voor het woord parabenen op ingrediëntenlijsten? Dat komt dan goed uit, want het masker van MUDMASKY bevat dat niet. Sterker nog, ze gebruiken naar eigen zeggen de beste natuurlijke ingrediënten voor het detoxmasker, waaronder maar liefst drie verschillende soorten lavaklei gecombineerd met verse Japanse theeblaadjes. Klinkt als muziek in de oren, toch?

3. Het verfijnt poriën, hydrateert, werkt anti-aging, laat de huid stralen en polijst de huid
Grote kans dat je nog nooit een masker hebt gezien of geprobeerd dat deze vijf taken volbrengt. Fijnere poriën? Check. Gehydrateerde huid? Dubbel check. Anti-aging, brightening en smoothing? Yes, dit masker doet het allemaal én het is getest door een onafhankelijk Nederlands bedrijf die de gegevens publiceerden op hun site.

4. Het is niet op dieren getest
Voor veel meiden is het een absolute dealbreaker als beautyproducten op dieren zijn getest. No way dat zij het dan nog willen gebruiken. Goed nieuws: het MUDMASKY Facial Detox Purifying Recovery Mask (de naam is een hele mond vol!) is niet op dieren getest en kun je daarom zonder zorgen gebruiken.

5. Het masker gaat lang mee
In een tube zit 60 ml aan MUDMASKY goodness en per keer heb je helemaal niet veel product nodig. Tel daarbij op dat je het masker maar één keer per week hoeft te gebruiken, wat uiteindelijk betekent dat dit masker best wel lang meegaat. Even een rekensom: je kunt minimaal 10 behandelingen uit één tube halen, waardoor je nog geen €7 per keer kwijt bent. Dat is toch een stuk goedkoper dan een behandeling bij een schoonheidsspecialist. 

PS: Niet goed? Geld terug
Het is goed om te investeren in je huid, maar wat als je dit masker hebt aangeschaft en je bent om wat voor reden dan ook niet tevreden? Dan krijg je van MUDMASKY je geld terug. 

Wil je het masker proberen maar durf je het nog niet te bestellen? Doe dan mee met de winactie: Girlscene geeft namelijk maar liefst vijf MUDMASKY Facial Detox Purifying Recovery Masks weg! Vergeet niet om @mudmasky op Instagram te volgen. Daar vind je regelmatig kortingscodes die je kunt invullen bij het afrekenen. De nieuwste kortingscode is ‘instagram11’.


Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 5 MUDMASKY Facial Detox Purifying Recovery Masks?

♥ Vul je gegevens in onderstaand formulier volledig in.

{@module=postContest id=”632″}

*Dit is een advertorial