Beauty

Wow: deze Primark verandering is mega goed nieuws!

Iedere keer zijn we weer hartstikke blij als er een nieuwe lookbook van Primark in onze mailbox te vinden is. Hebben we meteen een goede reden om weer een tripje naar Primark te maken! Maar wat we nu ontvingen in onze inbox is heel ander Primark nieuws… Als je van beauty houdt moet je zeker even verder lezen, want hier word je héél blij van.

Als je aan Primark denkt, denk je waarschijnlijk aan leuke kleding voor een klein prijsje. Dat klopt natuurlijk, maar er is nog zoveel meer. Wat dacht je van schoenen, tassen en accessoires? Maar ook hun interieuritems en de beautylijn? Vooral laatstgenoemde is iets waar je misschien weleens iets van hebt uitgeprobeerd, maar waar (online) opvallend weinig aandacht aan wordt gegeven. Tijd voor verandering! Primark besloot om een grote stap te maken… Naast de PS beautycollectie komt er nu een PS Pro collectie. Yassss.


Volgens Primark is de PS Pro beautycollectie perfect voor meiden die hun routine naar een hoger niveau willen tillen. Daarom heeft het team van de keten ervoor gezorgd dat de producten van de PS Pro lijn kwalitatitief beter zijn door het met geavanceerde technieken te ontwikkelen. Wat die technieken zijn is niet bekend, maar hallo: wij kunnen nu al niet wachten om het te testen als ware beautyfans! De formules van de producten schijnen beter te zijn en er zijn ‘premium ingrediënten’ gebruikt waardoor je make-up langer zou moeten blijven zitten. Klinkt top en de prijzen zijn nog vriendelijk voor onze portemonnee ook. Zo betaal je voor een lipstick €4 en reken je foundation voor een euro of 7 af. 


Primark foundation €7


Primark concealer €7


Primark mascara €4


Primark lipliner pen €4


Primark lipstick €4

Wat vind jij van dit Primark nieuws?