Lifestyle

Kendall Jenner is het nieuwe gezicht van dit bekende merk

Op de redactie zijn we dól op ijsjes, vooral nu het weer een stuk warmer is. Eén van onze favorieten blijft toch wel de Magnum. Magnum heeft voor iedereen wel wat wils en heeft nu zelfs nog meer smaken gelanceerd: de Magnum Doubles. Niemand minder dan Kendall Jenner is het gezicht van deze campagne. Danique mocht naar het Filmfestival in Cannes voor de lancering van de campagne. Zou het haar gelukt zijn een foto te scoren met Kendall….?

Deze zomer komt Magnum met twee nieuwe smaken met hun ‘Release the Beast’ campagne: Double Caramel en Double Chocolate. Wij vinden ze beide heerlijk! Double Chocolate bestaat uit chocolade-ijs met een laagje cacao. Daaroverheen zit nog een heerlijke volle chocoladesaus en om het af te maken nog een dikke laag van de bekende Magnum-chocolade. Een echte must voor de chocoladeliefhebber! De Magnum Double Caramel is een Magnum gevuld met karamelsaus. Het zachte vanille-ijs is omhuld door cacao en vervolgens gedipt in gesmolten karamel. Tot slot zit er nog een laagje verrukkelijke chocolade overheen. We love!

Watch on YouTube

Klik hier als je de video niet kunt zien

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze video’s? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal! Dit is helemaal gratis! Abonneren doe je hier.

Welke smaak Magnum vind jij het lekkerst?

Deze video is tot stand gekomen in samenwerking met Magnum.

Must reads 👀