News

Gossip Girl(scene) week 19

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: groot nieuws over Miley Cyrus en Liam Hemsworth, Ryan Gosling en Eva Mendes hebben een dochter gekregen, slecht nieuws voor Kylie Jenner & Tyga, en gaat Orlando Bloom vreemd met Selena Gomez?!

Liefde is ingewikkeld, dat weten we allemaal. Maar celebs maken er wel iets héél moeilijks van. Katy Perry en Orlando Bloom verschenen tijdens het MET gala beide met een tamagotchi als accessoire, genoeg bewijs dat het serieus is tussen de twee. Maar toen werd Orlando vorig weekend intiem gespot met een brunette in een club in Las Vegas… en het was niet Katy! De brunette bleek Selena Gomez te zijn. Ehhhh, wat is dit?! Ja, Orlando en Selena zijn al jaren vrienden maar de foto’s zien er niet heel vriendschappelijk uit. Katy claimt dat er helemaal niks aan de hand is. “In plaats van energie te besteden aan domme onzin over een samenzwering, kijk eens hoe cool dit is:”, schreef Katy bij een link naar een artikel over Orlando’s inzet voor UNICEF. De tweet werd bovendien door Selena geretweet. Ehm, wij zijn nog niet helemaal overtuigd. Een foto zegt meer dan duizend woorden, toch?

Het is duidelijk dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth weer een setje zijn, maar verder is hun relatie vrij onduidelijk. Er gaan al maanden geruchten dat de twee opnieuw verloofd zouden zijn, en er is sinds deze week een nieuwe roddel bij. Miley zou in verwachting zijn van hun eerste kind! “Het is nog heel pril, maar Miley heeft al aan een paar vrienden verteld dat ze in verwachting is,” vertelt een insider tegen Life & Style. “Ze voelt zich constant misselijk en daardoor had ze al vrij snel het vermoeden dat ze zwanger is”. De zwangerschap zou ook de reden zijn dat het koppel deze zomer in het huwelijksbootje wil stappen. Een kleine Miley of Liam, hoe schattig zou dat zijn?!

Hoera! Eva Mendes is bevallen van een dochter. De actrice en Ryan Gosling zijn de trotse ouders van Amada Lee Gosling. Het meisje is al op 29 april geboren, maar de Hollywoodsterren hebben de geboorte even geheim weten te houden. Eva en Ryan hebben het nieuws over de geboorte niet zelf naar buiten gebracht, het werd bekend nadat TMZ de hand had weten te leggen op het geboortebewijs van Amada. Het meisje is vernoemd naar de oma van Eva. 

Liam Payne is hoteldebotel van Cheryl Fernandez-Versini. Afgelopen week maakten zij hun rode loper debuut. Het stel woonde maandagavond in Parijs het Global Gift Gala bij. Wat zijn ze toch een knap koppel! 

Vlak nadat het nieuws over de verloving én zwangerschap van Blac Chyna naar buiten kwam, werd ook bekend dat Kylie Jenner en Tyga niet langer een stel zijn. Als een totale verrassing komt het niet, want de rapper is al een tijdje niet meer gespot op Kylie’s Snapchat. Reden van de breuk? Kylie is te jong, te mooi en te succesvol om zich te binden aan een man. Volgens TMZ zou Kylie zich nu realiseren dat ze weleens van het vrijgezellenleven wil genieten als miljonair zijnde. “Zij wil het jetsetleven en hij wil chillen in de studio. En ze weten allebei dat het op die manier niet meer zou werken,” meldt een bron. En eerlijk is eerlijk: de break-up maakt de Kardashian/Jenner familie wel weer een stuk eenvoudiger. 

Klik hier voor nog meer gossip nieuwtjes.

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron

Must reads 👀