Films & Series

De allereerste teaser van Pretty Little Liars seizoen 7 is hier!

Als een serie goed is in cliffhangers dan is het Pretty Little Liars wel. We zijn elke laatste aflevering weer in shock waardoor we snakken naar een vervolg. De laatste aflevering van seizoen 6 was geen uitzondering. OMG, wat was dat spannend! Gelukkig start het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars al bijna. We want answers! Alsof we nog niet genoeg zin hebben in seizoen 7, is er nu een razendspannende teaser uit. Wat gebeurt er met Hanna?! Waarschuwing: dit artikel bevat spoilers!

Nog maar een maandje en dan weten we ein-de-lijk hoe het verder gaat met de Liars. Seizoen 7 belooft één van de spannendste tot nu toe te worden, want het leven van één van de vriendinnen is niet zeker. In de laatste aflevering zagen we hoe Hanna door de nieuwe A verdween en werd meegesleept naar de kerktoren. 

We willen nu natuurlijk maar één ding weten: hoe gaat het verder met Hanna?! De allernieuwste teaser geeft er enigszins antwoord op. Kijk maar… als je durft: 

Pretty Little Liars gaat in Amerika op 13 juni verder met seizoen 7. Aangezien de afgelopen afleveringen steeds een week later verschenen in Nederland, is het aannemelijk dat de eerste aflevering van seizoen 7 op 21 juni op Netflix staat. We can’t wait!

Kun jij ook niet wachten tot het nieuwe seizoen? Wat denk je dat er met Hanna is gebeurd? 

Must reads 👀