Beauty

8 longlasting lipsticks die echt goed blijven zitten

Als we onze tas opentrekken vind je minstens één, twee of misschien zelfs drie lipsticks. Guilty. We houden er nu eenmaal van om altijd onze favorieten mee te nemen. 😉 De afgelopen jaren hebben we al veel verschillende soorten lipsticks én merken getest en we zijn eruit: de volgende lipsticks blijven echt lang op hun plek zitten.

1. MAC Retro Matte Liquid Lipcolour
Prijs: €24,50

MAC is misschien wel het merk der merken als het om lipproducten gaat. Bijna ieder product dat zij uitbrengen is hartstikke fijn en één van de nieuwste releases blijft ook nog eens urenlang op z’n plek zitten. Op dit moment zijn er vijftien kleuren verkrijgbaar. Van lichtroze tot donkerpaars: er is voor ieder wat wils!

2. MAC Pro Longwear Lipcolour
Prijs: €25

Naast de Retro Matte kleuren van MAC (en de originele matte lipsticks) kun je ook de Pro Longwear Lipcolours van MAC proberen. Het is ietsje duurder dan de lipstick hierboven en dat komt waarschijnlijk omdat deze lipcolour twee kanten heeft. De ene kant is eigenlijk een gekleurde lipstain en aan de andere kant vind je een gloss. Als je van glanzende lippen houdt is dit dus ideaal! Lipproducten hoeven helemaal niet mat te zijn om lang te blijven zitten.

3. Rimmel Provocalips Lip Colour
Prijs: €11,99

Ben je op zoek naar een drogisterijmerk lipstick dat lang blijft zitten? Probeer dan eens een lipstain zoals de Rimmel Provocalips. Wederom is dit een tweedelige lipstick (of eigenlijk lipstain) met aan één kant de kleur en aan de andere kant een balsem om je lippen te verzorgen. Zo blijft je kleur lang op z’n plek zitten. Lees hier onze review.

4. Max Factor Lipfinity Lipgloss
Prijs: €16,99

Waarom de Lipfinity lijn van Max Factor ‘lipgloss’ achter de naam heeft staan is ons niet helemaal duidelijk, maar waar we wel zeker van zijn is dat het een fijn product is. 1. Het blijft goed zitten en 2. de kleuren zijn super mooi. We like. Lees hier onze review.

5. L’Oréal Infallible Lipstick
Prijs: €14,99

De complete Infallible collectie van L’Oréal is gemaakt om zo lang mogelijk te blijven zitten, dus je kunt erop vertrouwen dat de Infallible lipstick het zeker een dagje uithoudt! De applicator brengt de lipstick kleur ook nog eens fijn aan, wat mooi meegenomen is. Zo kun je zelfs de felle kleuren netjes op je lippen krijgen!

6. Maybelline SuperStay 24h Lipstick
Prijs: €13,49

In dezelfde categorie als eerdergenoemde lipsticks en -stains valt de SuperStay lipstick van Maybelline. Als je de bekende én gerenommeerde visagist Lisa Eldridge volgt op YouTube weet je dat zij er al fan van is. Alles wat goed genoeg is voor Lisa, is goed genoeg voor iedereen. 😉 Zeker het proberen waard dus.

7. Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick
Prijs: €13,95

Eerlijk is eerlijk: de Bourjous Rouge Edition Velvet Lipsticks moet je gedurende de dag wel bijwerken, maar verder blijven ze mooi op je lippen zitten. De textuur voelt fijn aan en de kleuren zijn goed, waardoor het in onze ogen niet in dit rijtje mag ontbreken.

8. Clinique Pop Lipsticks
Prijs: €22,95

De Clinique Pop lipsticks verrassen je op een positieve manier. Waarom? Als je het aanbrengt voelt het namelijk als een romige lipstick, maar ondanks de crème finish blijft de kleur lang op z’n plek zitten. Daarnaast zijn er oneindig veel verschillende kleuren, waarvan Fab Pop onze absolute favoriet is.

Welke lipstick is jouw favoriet?