Films & Series

8 tv-serie reünies waar je nostalgisch van wordt

Het is altijd een moeilijk moment als de laatste aflevering van jouw favoriete tv-serie wordt uitgezonden. Wat moet je nou zonder Blair Waldorf, Rachel Green en Brooke Davis?! De acteurs gaan na de serie hun eigen weg, maar gelukkig is de slotaflevering meestal niet de laatste keer dat we ze samen zien. Af en toe komen jouw favoriete acteurs weer bij elkaar voor een (mini) reünie… Aaaah, the good old times! Van deze tv-serie reünies krijg je nostalgische gevoelens. Misschien tijd voor een seriemarathon?

The Office

De hilarische serie stopte in 2013 en sindsdien worden Jim en Pam gigantisch gemist. Maar de laatste aflevering is gelukkig niet de laatste glimp die we van het koppel hebben opgevangen, de acteurs steunen elkaar nog in real life. Jenna Fischer woonde een theatervoorstelling bij waar John Krasinski in speelt.

Friends

Friends is ongetwijfeld de meeste gemiste serie ter wereld. Al jaren hopen fans op een reünie en die vond begin januari plaats. Bijna dan, Matthew Perry was de enige die ontbrak. De acteurs zijn de afgelopen jaren wel vaker bij elkaar gekomen omdat de meesten goede vrienden zijn (Jennifer Aniston en Courteney Cox zijn beste vriendinnen), maar ze waren nog nooit met zoveel tegelijk. Nu nog hopen op een nieuw seizoen of een film!

That 70’s Show

Heerlijk, op de zondagmiddag naar That 70’s Show kijken op Comedy Central. Helaas komen er al sinds 2006 geen nieuwe afleveringen meer uit. De acteurs hebben nog steeds contact en zien elkaar als familie. En Ashton Kutcher en Mila Kunis zijn natuurlijk echt familie ;-).

One Tree Hill

Naley forever! Ons favoriete koppel uit One Tree Hill is weer eventjes herenigd. Wat zien Bethany Joy Lenz en James Lafferty er nog goed uit!

Gossip Girl

Als we een serie enorm missen dan is het Gossip Girl wel! We hopen nog steeds op een nieuw seizoen, maar de kans is klein dat het ooit gebeurt. We moeten het doen met foto’s van een mini reünie tussen Kelly Rutherford, Chace Crawford, Jessica Szor en Michelle Trachtenberg. Nu nog hopen dat Blair en Chuck elkaar ooit nog zien…

Gilmore Girls

De échte reünie van Gilmore Girls moet nog komen, want er komt een nieuw seizoen. YAY! Voor die tijd zijn er gelukkig al foto’s van de reünie gedeeld. Hoe zou het met Rory en Logan gaan? Nog heel even en dan komen we erachter…

Entourage

De allerlaatste aflevering van Entourage werd in 2011 uitgezonden. De cast heeft elkaar sinds die tijd nog gezien en gelukkig zijn ze niet te beroerd om een foto te maken en die met ons te delen!

Hannah Montana

Je zou bijna vergeten dat Miley Cyrus ooit de rol speelde van Hannah Montana, maar gelukkig is de zangeres haar roots niet vergeten. Miley kan het – zoals je ziet – nog steeds goed met haar ex-collega Emily Osment vinden. Zo lief!

Wat is jouw favoriete tv-serie die gestopt is? Wie moeten weer bij elkaar komen?

Must reads 👀