Celebs

9 celebs die een lichaamsdeel hebben verzekerd

Dat je jouw nieuwe fiets, dure smartphone en inboedel verzekert is niet zo gek. Maar zoals we van sterren gewend zijn, gaan zij nét een stapje verder. Ook wat verzekeren betreft. Zo staat Taylor Swift bekend om haar lange benen en Jennifer Lopez om haar ronde billen. Waardevolle lichaamsdelen voor de celebs, wat voor hen reden genoeg is om de verzekeringsmaatschappij op te bellen. Deze celebs hebben een lichaamsdeel laten verzekeren.

Heidi Klum
Een opdrachtgever van het topmodel was zó bang dat er iets met Heidi’s money making benen kon gebeuren, dat het bedrijf de benen heeft laten verzekeren voor $2 miljoen. Gek detail: haar rechterbeen was voor meer geld verzekerd dan de linker. Dat komt doordat er een litteken op Heidi’s linkerbeen zit. 

David Beckham
Als voetballer zijn je benen extra belangrijk, vandaar dat David zijn benen in 2006 voor maar liefst $100 miljoen (!) liet verzekeren. 

Rihanna
Ook RiRi heeft haar benen laten verzekeren. De zangeres vindt haar stelten $1 miljoen waard. Tijdens het trainen legt ze ook de focus op haar benen. “Mijn trainingsschema is afgestemd op mijn benen. Ik ben geobsedeerd met mijn benen”, zei Rihanna in een interview. 

America Ferrera
Het gebit was niet het sterkste punt van Ugly Betty, maar wel van America. De actrice was het gezicht van Aquafresh en het merk verzekerde haar gebit voor $10 miljoen. 

Jennifer Lopez
Denk je aan billen, dan denk je aan J.Lo. De zangeres liet haar ronde billen verzekeren voor $300 miljoen. Onlangs zei ze echter dat hier helemaal niks van waar is. Hmm…

Kim Kardashian
Ook Kim staat bekend om haar big booty. De realityster is zo gesteld op haar achterwerk, dat ze er $21 miljoen tegenaan heeft gegooid. 

Madonna
De Queen of Pop stond ooit bekend om de puntbeha, vandaar dat Madonna haar borsten heeft laten verzekeren voor $2 miljoen. 

Miley Cyrus
Als we iemands tong vaak hebben gezien, dan is het wel die van Miley. Reden genoeg om haar trademark te verzekeren. De zangeres heeft haar tong verzekerd voor $1 miljoen. 

Taylor Swift
Taylor vindt haar lange benen $40 miljoen waard en heeft ze voor dat bedrag laten verzekeren. Daar trekken haar katten zich overigens niets van aan, een paar dagen nadat het nieuws over de verzekering naar buiten kwam verscheen er een Instagram foto waarop Taylor’s benen een grote kras hebben. Oeps!

Wat vind jij ervan dat celebs lichaamsdelen verzekeren?

Bron

Must reads 👀