Celebs

Time to eat! Dit eet Zac Efron allemaal op een dag

Dat Zac Efron een heerlijk lichaam heeft hoeven we je niet te vertellen. Maar wist je dat hij hier wel heel hard voor moet werken? Voor de sixpack die hij in de Baywatch remake gaat laten zien heeft hij heel veel moeten sporten. En daar hoort een zeer streng eetplan bij. Ben je benieuwd wat hij allemaal eet op een dag? Lees dan snel verder.

Een goed lichaam is voor iedere superster een must. Er wordt, helemaal in Hollywood, toch eerst gekeken naar hoe je eruitziet. Voor de remake van de Baywatch film die in 2017 uitkomt heeft Zac Efron zijn lichaam kei- en keihard moeten trainen. En het resultaat mag er wezen, zoals je aan deze Instagram foto kunt zien!

Zac heeft niet alleen maar hard getraind voor z’n figuur, hij moet ook heel streng letten op zijn eetpatroon. Geen donuts of ijs voor Efron, maar spinaziesalade en gamba’s. Op zijn Instagram deelde Zac een foto van het dieet waar hij twee weken geleden mee begon. Hij mocht negen dagen helemaal niks met suiker en koolhydraten. Wat hij dan wel eet? Biologisch vlees en biologische groenten. Zoals je op zijn foto kunt zien is alles gelabeld, zodat Zac precies weet wat hij wanneer moet eten. Het menu van die dag? Garnalen met onder ander quinoa en iets wat lijkt op een spinaziesalade.

Het dieet van Zac is vrij drastisch en hij doet dit allemaal om zo strak mogelijk op de set te verschijnen. Wij vinden het erg knap van hem maar we zijn blij dat we het zelf niet hoeven te doen!

Wat vind jij van dit dieet? Gaat Zac te ver of hoort het erbij?

Bron, bron

Must reads 👀