Lifestyle

Dit moet wel de beste Healthbox tot nu toe zijn

De lente liet even op zich wachten, maar ein-de-lijk is het mooie weer aangebroken. Alhoewel, het is niet iedere dag even zonnig, maar het ziet er al een stuk beter uit! Om het voorjaar en de zomer te vieren lag er ook deze maand een gloednieuwe Healthbox op de deurmat en geloof ons: dit is de beste Healthbox tot nu toe!

De Healthbox van deze maand is zit zo vol dat we ‘m maar al te graag met je delen. Het is iedere keer weer een verrassing wat je in de box kunt vinden en we kunnen eerlijk zeggen dat dit de beste Healthbox so far is.


De inhoud van de Healthbox

Chai Tea Mix €3,75
Omdat ook onze lente koude avonden kent is zit er een heerlijke thee melange in de box. Let it go, let it flow en geniet en ontspan onder een dekentje heerlijk van de kruidige chai mix. Tip: voeg deze mix eens toe aan koekjes, cakes of pannekoeken.


Greenday Mixed Veggie Chips €2,69
Dankzij het mooie weer zijn we weer vaker op het terras te vinden. Wijntjes, bitterballen en ander ongezond lekkers vinden zonder moeite de weg naar onze mond, maar dankzij Greenday kunnen we nu gezond snacken. Broccoli, okra, pompoen en zoete aardappelen zijn allemaal omgetoverd tot gezonde groentechips. De groentes zijn vacuüm gefrituurd waardoor ze op smaak blijven, maar ook héél weinig olie bevatten. Bring on the summer!


Wheytella €3,90
Kun jij niet zonder Nutella en duik je vaak in de pot zonder dat daar een boterham aan te pas komt? Lekker! Maar niet zo gezond. Deze hazelnootpasta van Body & Fit is dat gelukkig wel. Wheytella is uniek, want bevat geen toegevoegde suikers én zelfs 96% minder suikers dan een vergelijkbaar product. Daarnaast zit er in deze pot meer eiwitten wat helpt bij spierherstel en de ondersteuning van sterke spieren. Hier krijgen we nooit genoeg van.


Tranquini Positively Relaxed €1,29
Een rustgevend drankje! Kamille, lavendel en citroenmelisse zitten in deze can en dat zorgt ervoor dat gevoelens van angst verminderen en stress wordt verlicht. Mmm, wij zouden dit drankje wel dagelijks kunnen gebruiken. Helemaal op een drukke dag met deadlines of net voor een examen. Daarnaast is dit drankje helemaal samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Lekker gezond!


Juvo Raw Meal €5
Wil je deze zomer wat strakker in je vel zitten dan is Juvo Slim wellicht iets voor jou. Deze maaltijd is speciaal gemaakt om af te vallen met raw whole foods. Juvo slim geeft extra energie, remt de eetlust, helpt bij de verbranding, ontgift en doet nog veel meer voor je zodat jij deze zomer helemaal fit in bikini zit.


Your Super Foods Trial Pack €1,40 per stuk
Hier zaten we op te wachten! Extra energie en antioxidanten dankzij de power Matcha mix. Deze mixen voeg je als extra health boost toe aan je smoothies, water, sap of yoghurt. Tip: maak er eens een lekkere dressing van. 


Orthica Fish EPA Original/Multi Energie €14,25/€15,50
Zoals je gewend bent van Healthbox zit er ook deze maand weer een potje multi energie in de box. Aangezien ons lichaam wel wat extra’s kan gebruiken in het dagelijks leven zijn we blij dat Orthica helpt bij de ondersteuning van de gezondheid. Naast de vertrouwde multi energie ontvangen we deze maand ook deze capsules van visolie. Ideaal voor je weerstand en geheugenfunctie. Fijne toevoeging dus wanneer er om je heen weer gehoest en geniest wordt. Ook is de olie goed voor gewrichten en de huid.


Natural Flavoured Oats €3,90
Als eerst viel onze blik op het enorme pak flavoured oats van Body & Fit. Deze havermout heeft een lekker smaakje van banaan. Voeg dit toe aan je kwark of yoghurt of maak de oats warm in een pannetje. Perfect om de dag mee te starten en helemaal fijn, de oats zijn gezoet met stevia en past dus perfect bij je gezonde lifestyle.

Wat vind jij van de inhoud van de Healthbox?