News

Justin Bieber heeft een tatoeage in zijn gezicht

Het is geen geheim dat Justin Bieber gek is op tatoeages. De zanger heeft inmiddels een behoorlijke verzameling opgebouwd, waaronder een kruis op zijn borst en een muzieknoot achter zijn oor. We kijken niet meer op van een nieuwe tatoeage… maar wél van zijn nieuwste aanwinst. Justin heeft namelijk een tatoeage op zijn gezicht laten zetten!

Justin, what did you do?! De superster heeft over zijn hele lichaam tatoeages, en nu écht. Justin heeft namelijk een tatoeage op zijn gezicht laten zetten. 

Fans ontdekten de nieuwe tatoeage op een Instagramfoto. Justin plaatste een selfie in aanloop naar de show van zijn Purpose World Tour. Op het eerste gezicht zie je niks geks, maar als je goed kijkt zie je dat er iets bij zijn rechteroog zit. Is dat een tattoo?!

Sterren-tatoeëerder Jonathan ‘JonBoy’ Valena heeft bevestigd dat Justin inderdaad een tatoeage op zijn gezicht heeft laten zetten. “Ja, ik heb een klein kruisje getatoeëerd,” zegt JonBoy tegen. “Het is een voorstelling van zijn geloof in Jezus en zijn zoektocht naar Gods verwachting”. De zanger heeft zijn nieuwe aanwinst afgelopen week in New York laten zetten.

Wat vind jij van Justins nieuwe tatoeage: hot or not?