News

Gossip Girl(scene) week 18

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: je gelooft nooit hoeveel Gigi Hadids manicure van het MET gala kost, Justin Timberlake heeft een nieuwe zomerhit, Kylie Jenner leent haar stem aan een verschrikkelijk nummer, Gina Rodriguez (Jane The Virgin) heeft haar kapsel drastisch veranderd en Demi Lovato wil niet meer met blanke mannen daten.

Watch on YouTube

De zomerhit van 2016 is hier! Justin Timberlake heeft al sinds 2013 niks meer van zich laten horen op muziekgebied. Toch is hij weer de studio in gedoken om ‘Can’t Stop The Feeling’ op te nemen. Daar zijn we blij om, want wát is het een lekker nummer! Zeker weten dat we Justins nieuwe hit heel vaak gaan horen deze zomer.  ‘Can’t Stop The Feeling’ is ook te horen in de nieuwe Dreamworks animatie ‘Trolls’. Hij gaf de cast de primeur en zoals je in de bovenstaande video ziet zijn zij ook groot fan van de nieuwe single!

Afgelopen week vond het MET gala plaats. Een groot evenement waar alle A-list sterren bij aanwezig waren. Zo’n prestigieus gala vraagt om een prachtige look. Gigi Hadid maakte diepe indruk met haar futuristische look, volledig in het thema van de avond (Fashion in an Age of Technology). Maar het kost heel veel werk  én geld om zo op de rode loper te verschijnen. Aan elk detail moet gedacht worden. Gigi’s nagels werd zilver gelakt en als special touch werden er nog kristallen aan toegevoegd. Kosten? Een slordige $2000… Tja, voor zo’n prijs kan iedereen de show stelen!

Watch on YouTube

Er wordt al tijden gefluisterd over een zangcarrière voor Kylie Jenner. De realityster wil naar verluidt dolgraag een single opnemen en de hitlijsten veroveren. Een single hebben we nog niet gehoord, maar Kylie heeft haar stem wel geleend aan een nummer! Het zusje van Kim is te horen in het nummer ‘Burberry Perry’. Het is een ehhh… vreemd nummer. Kylie is op 2.40 te horen. Zingen doet ze niet, maar je hoort haar “Jordyn, come on, I’ve never been on a song before! This is a [beeeeep]”, zeggen. Voor het geld hoeft ze het niet te doen, dus we begrijpen deze keuze niet helemaal… 

Gina Rodriguez, bekend van de serie Jane The Virgin, heeft haar kapsel drastisch veranderd. De actrice heeft vaarwel gezegd tegen haar lange lokken en gaat voor iets stoerders! Ze heeft de zijkanten afgeschoren, maar het midden lang gelaten. Gina’s nieuwe kapsel maakt veel los, op Instagram zijn niet alle reacties even positief… Wij zijn ook nog niet zo onder de indruk, wat jij? 

Brody Jenner is verloofd! De hunk heeft zijn vriendin Kaitlynn Carter ten huwelijk gevraagd en ze zei volmondig ja. Brody kondigde het grote nieuws via Instagram aan. “Op 4 mei ben ik in verloofd met mijn grote liefde en beste vriend Kaitlynn Carter. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met haar door te brengen”, schrijft The Hills-acteur bij de foto. Gefeliciteerd!

Demi Lovato is dolgelukkig met Wilmer Valderrama en wat haar betreft hoeft ze nooit meer terug naar haar singleleven. Voor Wilmer heeft ze gedatet met blanke mannen en ehhh… dat beviel haar niet zo. “Ik heb dates gehad met blanke mannen, maar zij waren niet zo hartstochtelijk als Wilmer,” zegt de zangeres in een interview. Demi claimt dat latino’s zich beter kunnen uiten en veel gepassioneerder zijn. Dat is voor de zangeres een reden om niet meer met blanke mannen te daten, mocht het ooit weer zover komen. Wij denken van niet en durven te wedden dat Demi en Wilmer in het huwelijksbootje stappen. 

Klik hier voor nog meer gossip nieuwtjes.

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron