Lifestyle

Wetenschappelijk bewezen: dit vinden mannen het aantrekkelijkst aan jou

Is hij een billenman of toch een borstenman? Er is een reden waarom deze vraag zo vaak wordt gesteld aan mannen. Stiekem zijn we toch benieuwd wat het andere geslacht aantrekkelijk vindt. Er is onderzoek naar gedaan en de conclusie zal je verbazen. Het zijn namelijk niet billen of borsten die mannen het aantrekkelijkst vinden aan vrouwen!

Wat vinden mannen aantrekkelijk aan vrouwen? Er wordt gedacht dat billen en borsten grote favorieten zijn, maar een ander lichaamsdeel blijkt veel meer punten te scoren! Een onderzoek wijst uit dat mannen het gekst zijn op een smalle taille. 

Dat wijst onderzoek van de University of Pittsburgh uit. Mannen blijken een taille van precies 67 centimeter woest aantrekkelijk te vinden. Dat kan best kloppen, er is een reden waarom Marilyn Monroe tot op de dag van vandaag als één van de mooiste vrouwen ter wereld wordt gezien. 

Voor dit onderzoek zijn mannelijke en vrouwelijke studenten van de universiteit ingeschakeld. De studenten kregen verschillende foto’s te zien van Playboymodellen en vrouwelijke universiteitsstudenten. Elke student mocht de foto’s een cijfer geven op basis van aantrekkelijkheid. Vervolgens werden de gegeven cijfers naast de cijfers van het lichaam van de persoon op de foto gelegd.

Hierbij was één conclusie te trekken: hoe smaller de taille, hoe aantrekkelijker de vrouw werd gevonden!

Verbaast deze uitkomst jou? 

Bron