News

Heel goed nieuws voor Magic Mike fans!

De afgetrainde lichamen en de sexy moves… Er is een reden waarom de Magic Mike films enorm populair zijn bij de vrouwen. Tja, wie wordt er niet wild van een strippende Channing Tatum?! De acteur heeft via een Facebookvideo groot nieuws aangekondigd, Magic Mike komt met iets nieuws. En geloof ons: hier word je heel blij van!

Ladies, houd je vast! Over een tijdje kun je de stripacts uit Magic Mike zelf ervaren, want er komt een Magic Mike liveshow. Channing Tatum heeft het idee zelf bedacht. De voormalige stripper gaat de stripshows zelf regisseren. Iedereen weet hoe goed Channing kan dansen, dus het belooft een spannende show te worden!

“Ik zat te denken; wat is de volgende stap voor Magic Mike?”, zegt Channing in de video. “2D hebben we al twee keer gedaan en 3D is al sinds Avatar niet meer cool,” grapt de acteur. Hij vertelt dat hij wil dat vrouwen zich goed voelen door de show en dat het niet om naakte mannen draait. 

Eén klein nadeel: Channing speelt zelf niet in de show. Maar de acteur heeft aangegeven dat het heel goed mogelijk is dat hij weleens bijspringt op het podium. “Als ik voldoende in shape ben zal ik zeker op het podium komen, gewoon omdat ik het leuk vind,” zegt Channing. “Er zullen veel te gekke verrassingsoptredens komen.”

Wil je bij de Magic Mike liveshow zijn? De shows starten volgend jaar in het Hard Rock Hotel & Casino in Las Vegas. Misschien nu maar vast een ticket boeken? 😉

Zou jij bij een Magic Mike liveshow willen zijn?

Bron