Fashion

Waarom winkelen met vriendinnen altijd een goed idee is

Als we één ding mogen noemen dat beter is dan shoppen, dan is het shoppen mét vriendinnen. Het is niet alleen een stuk gezelliger, maar er bestaan ook geen betere stylisten dan jouw BFF’s. Nooit meer een dilemma of je dat rokje wel moet afrekenen en als je even door de bomen het bos niet meer ziet, grijpen je vriendinnen precies de kledingstukken uit de rekken die bij jou passen. Heb je een excuus nodig voor een shopsessie met vriendinnen? Wij geven je er één: de Glamour Vriendinnendag!

Shoppen met vriendinnen is altijd een goed idee. Vooral als je kan winkelen met fikse korting! Kom daarom op zaterdag 21 mei met minimaal één vriendin shoppen in Maasmechelen Village, een outletshopping met merken als UGG Australia, Clarks, Levi’s, Calvin Klein Underwear en Björn Borg. Tijdens deze shopdag krijg je 20% extra korting – bóven op de outletprijs, die gedurende het hele jaar al tot 60% voordeliger is dan de originele prijs – in de deelnemende boetieks.

Maar er is meer: kom naar de Glamour-fashiondesk en krijg advies van Glamour’s stylisten én doe stijlinspiratie op in de verschillende boetieks– waar Glamour haar favoriete kleding-combi’s heeft gestyled. Je krijgt een polsbandje voor de 20% extra korting en er zijn mooie prijzen te winnen. Plus: de eerste vijfhonderd gasten krijgen een goodiebag. Enige voorwaarde om mee te doen: breng zo veel mogelijk vriendinnen mee, maar minimaal één.

Glamour Vriendinnendag
Wanneer: Zaterdag 21 mei
Hoe laat: 10:00-19:00 uur

20% extra korting bóven op de outletprijs, die al tot 60% voordeliger is dan de originele prijs
Kom naar de Glamour-Fashiondesk en krijg advies van onze stylisten
♥ Doe stijlinspiratie op in de verschillende boetieks. Glamour selecteert in iedere deelnemende boetiek een outfit
♥ De eerste 500 gasten krijgen een goodiebag
♥ Reis je via Maastricht? Dan kun je je inschrijven voor de gratis pendelbus op glamour.nl/vriendinnendag
Enige voorwaarde: breng zo veel mogelijk vriendinnen mee, maar minimaal één

Ben je erbij?
Zien we je op 21 mei? Het belangrijkste is dat je je dan nu inschrijft via de volgende link: Glamour.nl/vriendinnendag en download je Glamour Vriendinnendag coupon! Vergeet niet te vragen of je vriendin zich ook inschrijft. Happy shopping! 

*Dit is een advertorial

Must reads 👀