News

WAT? Deze twee One Direction zangers hebben heftige ruzie

One Direction fans hebben het niet makkelijk. Op dit moment moeten we het even zonder onze favoriete boyband doen omdat ze een pauze hebben ingelast, maar de heren hebben beloofd om daarna weer bij elkaar te komen. Maar er zijn grote vraagtekens bij deze belofte. One Direction komt misschien nooit meer bij elkaar, want twee leden van de band hebben enorm heftige ruzie…

Wow, deze zagen we niet aankomen! De heren van One Direction leken altijd goed met elkaar op te kunnen schieten en hebben meerdere keren aangegeven elkaar als broers te zien. Maar blijkbaar is dat toch niet zo. Harry Styles en Louis Tomlinson kunnen elkaar niet luchten of zien.

De heren hebben enorme ruzie gehad. Zo erg, dat ze elkaar nu helemaal niet meer spreken. “Ze praatten vlak voor de pauze al niet meer tegen elkaar. Dat is nog niet veranderd. Het kan heel lang duren voordat het weer goedkomt,” meldt een bron. 

De ruzie is een grote ramp, want dit kan betekenen dat de boyband nooit meer bij elkaar komt! De heren hebben beloofd dat ze na een jaar weer de studio in zouden duiken, maar het lijkt erop dat ze deze belofte niet waarmaken. “One Direction komt sowieso niet binnen twee jaar bij elkaar. De jongens zijn er nog lang niet aan toe om ook maar over een reünie te praten. Ze genieten alle vier van hun vrijheid,” aldus een insider.

Laten we hopen dat Harry en Louis de ruzie snel bijleggen en weer leuke muziek voor ons maken! 

Denk jij dat One Direction ooit nog bij elkaar komt? Had je verwacht dat er ruzie zou zijn binnen de groep? 

Bron