Beauty

Is dit het geheim van mooie en zachte voeten?

Heel eerlijk: voeten worden vaak vergeten als het op beauty aankomt. In de winter laat je de nagellak op je tenen er gerust weken op zitten (guilty!), maar nu de zomer eraan komt is er geen excuus meer. Je wil tenslotte niet met onverzorgde voeten over het strand paraderen! Maar voetverzorging is absoluut niet makkelijk, al helemaal niet als je geen budget hebt om wekelijks naar de nagelsalon te gaan. Girlscene test hét wondermiddel voor mooie en zachte voeten. Werkt het echt?!

Jouw voeten verdienen de beste verzorging. Ze brengen je van A naar B, dus het is wel zo fijn als ze in goede staat zijn. Al helemaal nu het weer bijna tijd is voor slippers en sandalen! Wil je jouw voeten ook in topconditie brengen? Er is een ‘wondermiddel’ verkrijgbaar dat jouw voeten binnen no time zomerklaar maakt. De Scholl Velvet Smooth Wet & Dry belooft je mooie, zachte voeten te geven waar je altijd al van droomde. Het is een apparaatje waarmee je gemakkelijk alle soorten eelt verwijdert – net als een echte pedicure. Of het echt werkt, gaan we uittesten!


De eerste indruk van het apparaat: wat is het makkelijk! Je haalt het uit de verpakking en je kunt meteen aan de slag. Het enige wat je moet weten is dat de Velvet Smooth Wet & Dry zonder batterijen werkt en oplaadbaar is (lader is bijgeleverd), en dat hij dankzij het waterproof omhulsel ook in de douche en in bad gebruikt kan worden. Hij is even efficiënt op de natte als op de droge huid. Handig!

Before:

Wij testen de voetvijl op een droge huid. Er zijn twee standen: een lage en hoge snelheid. De hoge snelheid gebruik je voor plekken waar het eelt dikker is, op de hiel bijvoorbeeld. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je jezelf bezeert, de voetvijl stopt als je te hard drukt.Beweeg de voetvijl heen en weer tot je het gewenste resultaat hebt bereikt. Veeg of spoel de voeten af om overtollige dode huid te verwijderen en droog ze af.

Breng de Velvet Smooth Serum aan (dat is een vochtinbrengende crème) voor zijdezachte voeten. Klaar!

Before:

After:

Eindoordeel:
We waren van tevoren een beetje sceptisch. Je hebt ook ‘normale’ voetvijlen, waarom zou een apparaat beter werken? De voeten waarop we de Velvet Smooth Wet & Dry hebben getest waren in slechte staat, wat ze perfecte proefkonijnen maken voor deze review. Het eindresultaat liegt er niet om, de voetvijl werkt écht. De enorme eeltplek op de grote teen verdween binnen een aantal seconden, zo bizar om te zien! De Scholl Velvet Smooth Wet & Dry is perfect voor meiden die mooie en zachte voeten willen, maar daar niet teveel tijd en moeite voor willen nemen. De voetvijl maakt jouw voeten in een handomdraai klaar voor de zomer, daar heb je geen pedicure meer voor nodig!

Tip: Verras jouw moeder met de Velvet Smooth Wet & Dry op Moederdag! Een cadeau waar je moeder zeker weten blij mee is. Wie weet mag jij ‘m ook eens gebruiken ;-). Bestel de voetvijl hier.

Praat mee met #schollwowfeet

De nieuwe Scholl Velvet Smooth Wet & Dry is nu beschikbaar voor € 59,99. De navullingen zijn beschikbaar voor € 19,99.

Kunnen jouw voeten ook een oppepper gebruiken?

*Dit is een advertorial