Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kylie Jenner tot Bella Hadid. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Laat een grote zonnebril maar aan Kylie Jenner over! De realityster beschermt haar ogen met een zonnebril die verdacht veel weg heeft van een skibril. Verder draagt ze een oversized bomberjack – musthave van deze zomer, shop jouw exemplaar hier – en een legging. Qua schoenen gaat ze voor zwarte Vans, favorieten van de realityster.

Hailey Baldwin is aan het shoppen en maakt gebruik van de spiegels in het pashokje om haar look vast te leggen. De BFF van Justin Bieber draagt een destroyed oversized sweater met shorts en sneakers van Adidas. Waarom ze een zonnebril draagt terwijl ze binnen is, is ons een raadsel maar leuk is het exemplaar wel!

We zien het niet vaak, maar Bella Hadid loopt lachend over straat. Meestal gaat het topmodel voor een subtiele smize ;-). Het zusje van Gigi rockt de denim on denim trend met een halflange jas en jeans. Ook heeft ze een kort jaren ’90 topje aan. Qua accessoires kiest ze voor een choker, riem met studs en mirror sunglasses. We zijn verliefd op haar fantastische leren enkellaarzen!

Ashley Benson heeft in meerdere interviews aangegeven dat haar eigen stijl iets stoerder is dan die van haar PLL-personage Hanna en dat ziet we goed terug in deze outfit. Ashley gaat voor casual sportief met een trui met print en een sportlegging van Rita x Adidas. Om haar look af te maken draagt ze een beanie, Ray-Ban zonnebril, Dr. Dre Beats en mini schoudertas van Chanel.

Romee Strijd loopt door het hippe Meatpacking District in New York. Ze komt net terug van Coachella in Californië waar het veel warmer is, dus het is weer even omschakelen met een warme trui. Toch is het lang niet zo koud als hier, vandaar dat ze sandalen kan dragen. Een simpele, maar stijlvolle look!

Stella Maxwell is in Los Angeles, oftewel de stad met de mooiste graffitimuren die je ooit hebt gezien. Zulke muren vragen om een outfitfoto! Het topmodel heeft voor een casual outfit gekozen. Stella heeft een croptop aan in combinatie met een joggingbroek van Adidas. Haar sneakers zijn ook van Adidas. Een perfecte outfit voor de zondag!

Wie ziet er volgens jou het beste uit?

Beeld: Getty Images

Must reads 👀