News

Gossip Girl(scene) week 17

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Justin Bieber vergelijkt zichzelf met God, de soap van Beyoncé en Jay Z, ex van Zac Efron heeft absoluut geen liefdesverdriet en Kim Kardashian zorgde voor vrede tussen Kylie Jenner en Blac Chyna.

Laten we beginnen met hét gesprek van de week: Beyoncé en Jay Z. Vorig weekend verraste de zangeres iedereen met een nieuw album. En wat voor één. De nummer zijn niet alleen steengoed, maar zit ook vol met verwijzingen naar de affaires van Jay Z. Lemonade houdt de hele wereld bezig. Met wie had Jay Z een affaire? Waren het er meerdere? Waarom zijn ze nog bij elkaar? De eerste namen van minnaressen werden al gauw genoemd: Rachel Roy en Rita Ora. Rita heeft op Twitter verklaard dat de geruchten over een affaire tussen haar en Jay Z grote onzin is. Ook dook er een foto op van Beyoncé waarop ze haar trouwring niet draagt. Betekent dit dat ze gaan scheiden? Het lijkt erop dat het allemaal loze speculaties zijn, volgens een insider gaan Queen B. en Jay Z absoluut niet scheiden. “Ze hebben moeilijke jaren achter de rug, maar ze zijn er sterker uitgekomen,” aldus een bron. Bovendien droeg Beyoncé het nummer ‘Halo’ aan haar man op tijdens het eerste concert van de Formation World Tour. Kortom: heel veel drama en dit is nog maar het begin… 

Justin Bieber is één van de grootste artiesten ter wereld en heeft veel invloed op zijn fans. Logisch dat hij best een beetje trots is op zichzelf, maar al zijn succes lijkt hem naar het hoofd gestegen te zijn. “And on the 7th day,” schreef Justin bij een foto waarop hij in bed te zien is. Dit schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat, want vergelijkt de zanger zichzelf nou met God? Het lijkt er namelijk op dat hij verwijst naar God die de wereld in een week heeft gecreeërd. In de bijbel staat dat God op de zevende dag rustte. De superster kreeg veel boze fans op zijn dak door de caption. Justin reageerde op alle kritiek door een Instagrampost. “Je kan alles van mij denken, maar ik wil niet dat mensen denken dat ik mezelf vergelijk met de hoogste macht”, schrijft hij. Phew, we waren even bang dat Justin veranderde in Kanye 2.0! 

Deze week werd bekend dat Zac Efron weer vrijgezel is. Goed nieuws voor alle vrouwen op de wereld! Waarom je het ooit uit zou maken met Zac is ons een raadsel, maar ex Sami Miró lijkt er geen verdriet van te hebben. Het model is alweer gezien met een andere man! Sami had het heel gezellig met de Nederlandse dj Alex Andre. Ze gingen samen sushi eten en volgens ooggetuigen was het geen vriendschappelijk etentje. Arme Zac! Het is wel duidelijk dat het niet zo leuk is geëindigd tussen de twee, Zac heeft alle foto’s van Sami verwijderd en hij heeft haar ook ontvriend op Instagram en Twitter. Zac, we willen je best komen troosten hoor… 

Watch on YouTube

Na de megahit ‘We Found Love’ zijn Rihanna en Calvin Harris weer de studio ingedoken om een nieuw nummer te maken. En wat voor één! ‘This Is What You Came For’ is nu al één van onze favoriete summer jams. Wij vinden het een heel goed idee als dit duo elke zomer een nummer uitbrengt. Wie stemt voor?! 

De familie Kardashian/Jenner is op z’n minst ingewikkeld te noemen. Zo is Rob Kardashian verloofd met Blac Chyna, die weer een kind heeft met Tyga, de vriend van Kylie Jenner. Blac Chyna en Kylie mochten elkaar nooit (want: ex en nieuwe vriendin) en maakten weleens ruzie op social media, maar lieten laatst op Snapchat en Instagram weten dat ze het hebben bijgelegd. Niemand minder dan Kim Kardashian is hier verantwoordelijk voor. Ze zou een ontmoeting tussen de twee hebben geregeld omdat ze de ‘nonsens’ zat was. ”Net zoals Kim eerder dit jaar afsprak met Amber Rose om een einde te maken aan de drama, wil ze dat de ruzie tussen Kylie en Chyna stopt”, zegt een ingewijde. “Kylie lijkt opgelucht te zijn na de ontmoeting. Ze wordt ook volwassen en ze houdt niet van al dat drama.” Zie je, Kim doet meer dan alleen selfies maken!

Klik hier voor nog meer gossip nieuwtjes.

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron