Lifestyle

Dit zijn de allergrootste hits van de afgelopen jaren

De Spice Girls en Mariah Carey domineerden de jaren ’90, in de 00’s luisterde iedereen naar Avril Lavigne en Destiny’s Child. Maar wie zijn eigenlijk de grootste artiesten van nu? Denk aan Taylor Swift, Ariana Grande en Justin Bieber! Tijdens de Top 500 van de 10’s op Qmusic worden de állergrootste hits van de afgelopen jaren gedraaid. Oftewel: keihard meezingen met nummers waarvan je de tekst helemaal kent!

Wat is er fijner dan keihard meezingen met een nummer waarvan je de tekst van voor naar achter kent? Maakt niet uit dat je zo vals als een kraai zingt ;-). In de jaren ’90 was ‘Wannabe’ van de Spice Girls je favoriete nummer en in begin 2000 heb je ‘Survivor’ van Destiny’s Child grijs gedraaid. Maar wat is je favoriete nummer van de afgelopen jaren? Nu zitten we in de 10’s, oftewel de tens. 

Qmusic komt vanaf vandaag met de Top 500 van de 10’s! Daar zijn wij maar wat blij mee, want dat betekent dat er een week lang muziek wordt gedraaid die we allemaal kennen! Denk aan Ed Sheeran, Bruno Mars, Ellie Goulding, One Direction en Kensington. Maar ook artiesten die je daarvoor niet kende, zoals Ariana Grande, Jess Glynn en Kygo.

Iedere ochtend hoor je live optredens in de show bij Mattie & Wietze (tussen 06.00 uur en 09.00 uur), met artiesten van nu die een nummer uit de 10’s coveren:
– MA 2 mei O’G3NE
– DI 3 mei VANVELZEN
– WO 4 mei JULIA ZAHRA
– DO 5 mei (ochtendshow M&W vervalt ivm Bevrijdingsdag)
– VR 6 mei MAAN

Om je alvast in de stemming te brengen, hebben wij – de Girlscene redactie – onze favoriete nummers van de afgelopen jaren geselecteerd. Meezingen maar!

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Houd die haarborstel maar gereed, deze week is het zingen geblazen!  
Wil je weten welke nummers er de komende week worden gedraaid op Qmusic? Kijk snel naar de top 500 met de állergrootste hits van de 10’s.

Laat weten wat jouw favoriete 10’s hits zijn met #Qtop500 en @qmusicnl

Ga jij luisteren? Wat is jouw favorite hit uit de 10’s? 

*Dit is een advertorial

Must reads 👀