News

Dit is de nieuwe vriendin van Louis Tomlinson

Volgens mij kunnen we wel zeggen dat het leven Louis Tomlinson toelacht! De One Direction jongens hebben een ‘break’, maar in het persoonlijke leven van Louis lijkt alles op rolletjes te lopen. Wat blijkt? Hij heeft een nieuwe vriendin. Zoals dat gaat gaan de geruchten langer, maar nu de twee Instagram official is weten we het zeker: dit is Louis’ nieuwe liefde.

De kiekjes op het Instagram account van Louis zijn meestal niet heel persoonlijk. Of laten we het zo zeggen: het is al heel wat dat hij foto’s wil delen van de kleine Freddie. Voor zover het kan houdt Louis – zoals menig ander celebrity – zijn liefdesleven voornamelijk privé. Tot nu, want hij is nu Instagram official met zijn liefde! Zijn nieuwe vriendin is niemand minder dan de Amerikaanse actrice Danielle Campbell die je misschien wel kent van de serie The Originals.

We weten niet wat we schattiger vinden: het feit dat hij zo’n lieve foto plaatst waarop ze allebei super gelukkig eruitzien of het feit dat hij ‘Lucky’ bij de foto heeft geschreven #couplegoals.

Wat vind jij van Louis’ nieuwe vriendin?

Must reads 👀