Celebs

Deze mannelijke celebrity is weer vrijgezel

We hadden ons erbij neergelegd dat Hollywood’s knapste acteur van de markt was. Hoewel we hem natuurlijk alle geluk gunnen, vonden we het stiekem wel jammer toen we hoorde dat deze hunk niet meer beschikbaar was. Maar nu schijnt er het een ander gebeurd te zijn waardoor deze knapperd weer terug op de vrijgezellenmarkt is!

Zac Efron en Sami Miro zijn (of waren?) al twee jaar samen, maar recentlijk zijn al hun foto’s van Zac’s Instagram verdwenen. En dat is best opvallend, want toen ze laatst samen op vakantie gingen plaatste het stel een hoop intieme foto’s. Maar dat is nog niet alles… Efron volgt zijn meisje niet langer meer op welk socialmediakanaal dan ook! 

Fans merkten op dat ieder spoor van Sami op zijn socialmediakanalen verdwenen. Nu zou het kunnen dat het stel besloten heeft hun relatie niet langer bloot te stellen aan online media, maar er gaan hardnekkige geruchten dat dit niet het geval is. Behalve dat Sami van Zac’s kanalen is verdwenen, gaan er namelijk ook geruchten dat ze is vreemdgegaan tijdens Coachella… Dit zou de plotselinge omslag van Zac wel verklaren!

Op Sami’s Instagram zijn trouwens nog wél foto’s van de twee te vinden. Het enige wat Zac heeft laten staan is een foto van het schilderij dat hij voor zijn verjaardag van Sami kreeg. Maar fans zijn ongenadig: ook die foto moet hij volgens hen verwijderen en het schilderij moet hij teruggeven. Of ze nu uit elkaar zijn of niet, het lijkt erop dat het niet goed gaat!

Wat denk jij, is het stel uit elkaar of zijn het hardnekkige geruchten? 

Bron, bron, bron 

Must reads 👀