News

Meisje bestelt dure galajurk en krijgt DIT thuisgestuurd…

Voor ieder meisje is het gala één van de belangrijkste momenten van de middelbareschooltijd. Het is die ene avond waarop je je voelt én kleedt als een prinses en dat betekent keer op keer STRESS. Want welke jurk trek je aan? Een Amerikaanse tiener bestelde een dure jurk op internet en bewijst dat je dat beter niet kunt doen. Dit is namelijk wat ze ontving…

Stel, je spendeert 230 dollar (omgerekend ruim 200 euro) aan een galajurk… Dan verwacht je op z’n minst dat het een heel mooi exemplaar is die ze met chique stoffen hebben gemaakt. In het geval van de 17-jarige Amerikaanse Alivia Bruggs is dat dus niet zo. Zij bestelt haar jurk bij de Chinese webshop Allanhu en wat ze thuis ontvangt is bijna om te huilen.

Op het plaatje ziet de jurk eruit als een droomjurk, maar in werkelijkheid zou Alivia het meer omschrijven als een sprei met armgaten. Ze dacht dat ze een roze zeemeerminnen jurk zou ontvangen met zilveren versieringen erop. Dacht ze inderdaad, want kijk hoe de jurk er daadwerkelijk uitziet:

View post on Twitter



Wat blijkt? De jurk blijkt een minder mooie (of mogen we lelijke zeggen?) knock off van de originele jurk. Maar je kunt als webshop het natuurlijk niet maken om je klanten op deze manier voor te liegen. Als zij verwachten dat ze de jurk krijgen die op het plaatje staat, kun je niet een namaak jurk leveren. Alivia schrok zich een hoedje toen ze de jurk zag, omdat het meer lijkt op een dekbed dan een galajurk. Ze geeft toe dat ze deze jurk ook mooi vindt, maar dat het niet was waarvoor ze betaald heeft. Ai.

Arm meisje… Gelukkig heeft ze een reservejurk gevonden. Nu hopen dat ze haar geld terugkrijgt van de webshop.

Lees ook: 16 momenten die je niet mee wil maken op een gala

Wat vind jij van deze fail? Bestel jij weleens bij Chinese webshops?

Bron

Beeld: Twitter