News

Gossip Girl(scene) week 16

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Nina Dobrev heeft haar ogen laten vallen op een wel heel knappe celebrity, Scott Disick viert de verjaardag van Kourtney op een eh… speciale manier en er is een bizarre reden waarom Kim Kardashian stopt met borstvoeding. Lees snel verder voor alle gossip.

Het schijnt dat Nina Dobrev het op Coachella niet alleen gezellig had met haar girlsquad hierboven… Volgens bronnen is het zeker dat Nina haar ogen heeft laten vallen op de sexy acteur Scott Eastwood en blijkbaar is hun Coachella avontuur niet alleen bij dansen gebleven. What happens at Coachella stays in the tabloids?! Het schijnt dat Nina en Scott als vrienden heel veel met elkaar flirten, maar dat de timing nooit goed was om meer te worden dan dat. Misschien is de timing nu wel perfect? 😉 

Wauw, met deze Instagram video laat Justin Bieber zien dat hij ab-so-luut geen boodschap heeft aan al het commentaar op z’n haar. Sterker nog, hij heeft wel een boodschap voor de haters zelf. Hij zegt het niet letterlijk, maar in deze video wordt het overduidelijk dat het hem echt niet boeit wat mensen van zijn deadlocks vinden. Ons boeit het wel, wij zien liever z’n oude kapsel thank you very much.

Kourtney Kardashian vierde deze week haar verjaardag in IJsland met onder andere Kim en Kanye en wie ontbrak… haar ex Scott Disick. Maar geloof ons, Scott laat haar verjaardag echt niet aan je neus voorbijgaan. Hij plaatste dit schattige kiekje van hen. Hoewel het een beetje raar is dat hij een zoenfoto van hem en Kourt in gelukkigere tijden deelt is het nog steeds goed om te zien dat hij nog veel om haar geeft.


In ander Kardashian nieuws: Kim biecht aan Khloé op wat de reden is waarom ze gestopt is met borstvoeding geven aan Saint. Het is niet omdat het niet lukte, maar omdat North haar tegenhield! Ze huilde zoveel en was zo jaloers dat Kim besloot om Saint maar geen borstvoeding meer te geven. Die North is nu al verwend…

Cheryl Fernandez-Versini is helemaal klaar met haar achternaam. Ze probeert een scheiding, haar werk en een nieuwe liefde (Liam Payne!) te combineren en ze heeft besloten dat haar achternaam niet meer bij haar past. Ze wil daarom die naam laten vallen. Wij verwachtten stiekem dat ze zichzelf wel als Cheryl Payne zag, maar in alle eerlijkheid: zover is het nog niet. Ze heeft besloten om voortaan niet als Cheryl Tweedy (haar moedernaam) of Cheryl Cole (de achternaam van een andere ex) door het leven te gaan, maar gewoon als ‘Cheryl’.

Klik hier voor nog meer gossip nieuwtjes.

Until next week,
XOXO Girlscene

Bron en bron