Lifestyle

De ultieme manier om je moeder te verrassen op Moederdag

Moederdag staat voor de deur en natuurlijk kun je deze dag niet onopgemerkt aan je voorbij laten gaan. Zij zijn degene die altijd voor je klaarstaan, naar je luisteren en waarmee je kunt lachen en huilen. Genoeg reden om je moeder eens in het zonnetje te zetten. Girlscene weet hoe je je moeder kunt verrassen met Moederdag! Lees snel verder.

Met Moederdag in het vooruitzicht hoef je niet per se de druk te voelen om je moeder te verwennen met mega dure cadeaus. Op de Girlscene redactie zijn we een groot voorstander van persoonlijke (en gepersonaliseerde) cadeaus! Daarom hebben we een te gekke actie voor de Nederlandse én Belgische Girlscene lezeressen geregeld zodat jij je moeder kunt verrassen op een heel leuke manier.


Met de kortingscode A1604GIRLSCENEMAMA (Nederland) en BA1604GIRLSCENEMAMA (België) krijg je namelijk 10% korting op alle Moederdagcadeaus op Greetz.nl. Wat kun je zoal bestellen? Naast een gepersionaliseerd kaartje geven zijn ook deze cadeaus perfect voor Moederdag:
♥ Ballon met foto en tekst
♥ Chocolade telegram met een boodschap
♥ Gepersonaliseerde mok
♥ Haar favoriete bloemen + een gratis kaartje met code MOEDERDAG (Nederland) of MOEDERDAGBE (België)

Verras je schoonmoeder
Wil je niet alleen een kaartje geven aan je moeder, maar ook aan je schoonmoeder? Dan kun je twee Moederdagkaarten uitkiezen voor de prijs van één. Wedden dat je schoonmoeder dat kan waarderen?! De codes die je hiervoor kunt gebruiken zijn A1605CMDAY (Nederland) en BA1605CMDAY (België).

De acties hierboven zijn geldig van 25 april tot en met 1 mei.

Nog meer acties
18 april – 1 mei: XL ballonnen voor €15
22 april – 8 mei: 25% korting op XL-kaarten en Supersize kaarten
22 april – 8 mei: gratis roze enveloppen

Zo werkt het
1. Ga naar Greetz.nl of Greetz.be
2. Login bij MyGreetz of maak gratis een account aan
3. Kies een cadeau uit voor je moeder en gebruik de bijbehorende kortingscode indien nodig

Hoe verras jij je (schoon)moeder op Moederdag?

*Dit is een advertorial

Must reads 👀