Winnen

5 redenen waarom je Game of Thrones moet bingewatchen + WIN!

[AFGELOPEN] WOEHOE! Goed nieuws voor alle serieliefhebbers, want Game of Thrones keert terug met een gloednieuw seizoen. Wat betekent dat? Schrap alles in de nacht van 24 op 25 april – je slaap dus – en probeer op z’n minst maandagavond de 25e vrij te houden, omdat het eerste aflevering dan eindelijk te zien is op Play. Wij zetten vijf redenen op een rij waarom je het nieuwe GoT-seizoen moet kijken.

1. Het is bijna een jaar geleden dat seizoen 5 eindigde
Kun je geloven dat de laatste aflevering van Game of Thrones te zien was op 14 juni 2015 (!) in Amerika (en dus de 15e hier)? Dat is serieus al bijna een jaar geleden. Het enige nadeel van series is dat het zolang duurt voordat het nieuwe seizoen uit is, maar thank God: het is eindelijk zover! 

2. Michiel Huisman
Waarschijnlijk heeft dit niet veel toelichting nodig, want hallo, Michiel Huisman. Niet alleen kunnen we als Nederlanders mega trots zijn dat een acteur (en actrice) uit ons land in zo’n goede serie speelt, Michiel ziet er namelijk ook nog eens leuk uit. Eerlijk is eerlijk, we kijken toch allemaal graag naar mooie mannen als het om series gaat? 😉

3. Je kunt het in HD-kwaliteit kijken met Play
Wie stiekem Game of Thrones via het internet streamt – foei! – moet ermee leven dat je series nooit in HD kunt kijken. Wat kun je daaraan doen? Nou, Game of Thrones via Play van KPN kijken bijvoorbeeld. Het kost je helemaal niet veel geld per maand, de eerste maand is zelfs gratis, én je kunt je GoT kijken in HD vanaf 25 april.

4. Eindelijk zien we hoe het plot van seizoen 5 afloopt
Alsof het niet erg genoeg is dat je een jaar moet wachten op een nieuw seizoen van GoT is het nog vervelender dat series altijd eindigen met een cliffhanger. Je wacht dus al een jaar op hoe het plot van seizoen 5 afloopt en zoals verwacht begint seizoen 6 daarmee. Yes! Eindelijk antwoorden.

5. Seizoen 6 komt niet in de boeken voor
Wat seizoen 6 (hopelijk) nog leuker maakt is dat wat ze hebben geschoten niet gebaseerd is op de verhalen in de boeken. De schrijvers van de serie hebben gezeten met George Martin, de auteur van de boeken, en vervolgens besproken hoe het verhaal nu verder moet lopen. Daaruit is seizoen 6 ontstaan en daarom heb je dus geen idee wat je allemaal te wachten staat.


Play

Voor €11,99 per maand, en de eerste maand is dus altijd gratis, kun je onbeperkt Game of Thrones kijken met Play. Maar niet alleen dat, want je kunt 14 van de 25 televisiezenders – waaronder RTL en TLC – naast Game of Thrones in HD-kwaliteit bekijken via je tablet, smartphone of Chromecast. Love it! 

Win
Ennnnn we hebben goed nieuws! Wij mogen namelijk 2x een gloednieuwe Lenovo tablet weggeven. Het bijzondere aan de Lenovo Yoga Tab 3 is o.a. dat je video’s en foto’s kunt bekijken en met een beamer (op de muur, slaapkamerplafond waar je maar wilt). Ook krijg je er 2 maanden gratis Play bij, zodat je het hele 6e seizoen Game of Thrones (laatste aflevering op 27 juni) gratis kunt kijken.

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 2 Lenovo tablets + gratis 2 maanden KPN Play?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder “win”). Laat daar ook je adresgegevens achter!
♥ Abonneer op Girlscene’s YouTube-kanaal en volg Girlscene op Facebook + Instagram.

Wil jij kansmaken op deze prijs? Vul dan snel onderstaand winformulier in:

{@module=postContest id=”615″}

Wat vind jij van Game of Thrones?

*Dit is een advertorial